Kastanjestraat 40, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8021XT
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
82m²
Perceeloppervlakte:
94m²
Inhoud:
298m³
Bouwperiode:
1937
Plaats woning op:  




  • Mooi wonen aan een brede en groene straat in een uitstekend onderhouden woning met een zonnige tuin.

    De Kastanjestraat ligt in de wijk Dieze en heel gunstig ten opzichte van de binnenstad, de A28 en park De Hogenkamp. De prettige winkels van de Thomas à Kempisstraat en een grote Albert Heijn zijn op loopafstand.
    Het onderhoud van de woning is keurig en zorgvuldig. Deze woning staat op een mooie kavel van 94 m². De tuin ligt op het zuiden en het is dan ook goed vertoeven op het zonneterras. De stenen berging en de tuin zijn ook via een achterpad bereikbaar.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Hal met toilet en een bordestrap. De woonkamer is lekker licht met ramen aan voor- en achterzijde welke op het zuiden ligt. De keurige laminaatvloer en wand- en plafondafwerking maken de woonkamer direct bruikbaar. Vanuit de woonkamer is de kelder bereikbaar. De aangebouwde keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

    Eerste verdieping:
    Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet! De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.

    Tweede verdieping:
    Deze is bereikbaar met een vaste trap (geplaatst in 2014) en de kap is geheel geïsoleerd en daarom prima geschikt voor een werk- studeerkamer of gewoon als bergruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel (2017).

    Aan de overzijde van de woning is een gazon en zijn er parkeerplaatsen. Aan de achterzijde is de ligging behoorlijk open zodat u aan de voor- en achterkant van de woning nauwelijks inkijk heeft. Kortom: een goed onderhouden woonhuis, voor jarenlang woonplezier zonder hoge kosten!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.