Kannenmakerstraat 31, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 165.000,- k.k.
Postcode:
8043BX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
80m²
Perceeloppervlakte:
101m²
Inhoud:
250m³
Bouwperiode:
1999
Plaats woning op:  




  • Deze tussenwoning van het grootste type is goed verzorgd en onderhouden, heeft drie slaapkamers en ligt op een aantrekkelijke plek in de wijk Stadshagen, aan een brede straat met aan de overzijde vrijstaande woonhuizen.

    De indeling van de woning is speels. Aan de voorzijde een gezellige woonkeuken en aan de tuinzijde de woonkamer met een deur naar de tuin. Op de verdieping bestaat de indeling uit drie slaapkamers en een complete badkamer met douche.
    De achtertuin met berging en achterom is gelegen op het zuid-oosten. Dit betekent dat van 's ochtends tot 's avonds van de zon kan worden genoten.

    De centrumvoorzieningen van de wijk Stadshagen met onder meer winkels, het cultuurhuis, gezondheidshuis en fitness liggen op steenworp afstand. Ook de binnenstad van Zwolle is snel bereikbaar.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree, meterkast, toilet met fontein, doorgang naar de woonkeuken aan de voorzijde van het huis. De heerlijk lichte woonkamer aan de tuinzijde staat in open verbinding met de keuken maar is ook rechtstreeks vanuit de hal toegankelijk. Onder de trap in de woonkamer is een praktische bergkast gerealiseerd.

    1e Verdieping:
    Overloop met vaste kast voor de cv-ketel en een extra opbergkast. Er zijn drie slaapkamers waarvan 2 aan de achterzijde van de woning, de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is uitgevoerd met douche en wastafel alsmede de aansluiting voor de wasmachine. Tevens beschikt de badkamer over een raam voor daglicht en extra ventilatie.

    Kortom, een keurige en sfeervolle woning, heerlijk licht en fris afgewerkt en een uitstekende ligging in de wijk Stadshagen.

    -Het perceel heeft een oppervlakte van 101 m²
    -De tuin is gelegen op het zuidoosten.
    -3 volwaardige slaapkamers.
    -Extra bergruimte onder de trap.
    -CV bouwjaar 2012
    -Ruim opgezette straat met aan de overzijde vrijstaande woonhuizen.
    -Alle voorzieningen die Stadshagen biedt bevinden zich op korte afstand van de woning.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.