Johan van Oldenbarneveltstraat 16, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 204.000,- k.k.
Postcode:
8022AX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
146m²
Inhoud:
265m³
Bouwperiode:
1954
Plaats woning op:  




  • Op een centrale locatie tussen uitvalswegen en de binnenstad van Zwolle ligt deze sfeervolle tussenwoning met een achtertuin van maar liefst 13 meter diep. Het woonhuis is goed onderhouden en kent een moderne afwerking.

    Het woonhuis is de afgelopen jaren gemoderniseerd en grotendeels voorzien van dubbel glas, een nieuwe keukenopstelling (2012) en de badkamer is gerenoveerd. Daarnaast bevat het woonhuis nog veel leuke authentieke elementen uit de bouwperiode zoals het balkon en de dakkapel op de 2e verdieping.

    Het woonhuis is gelegen in een plezierige straat met (gratis) parkeergelegenheid. Doordat de woningen aan beide zijden van de straat een voortuin hebben is de afstand tussen de huizen redelijk groot. De binnenstad van Zwolle ligt op slechts enkele minuten fietsen van dit huis. Aan de andere zijde ben je binnen 5 minuten bij de op/ en afritten van de A28.

    Indeling

    Begane grond:
    entree, hal, toilet, kelderkast, woonkamer met openslaande deuren, gesloten keuken met een nette inrichting (voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, oven, koelkast en een vaatwasser).

    1e verdieping:
    Overloop, 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten, wasmachineruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger en een aparte extra wastafel, moderne badkamer met natuurstenen tegels voorzien van een ligbad en design wastafel. Tevens vanuit de badkamer een deur naar het balkon.

    2e verdieping:
    Bereikbaar middels een vaste trap, overloop, inloopkast met opstelling cv-ketel, bergruimten, royale zolderkamer met een dakkapel.

    De tuin is 13 meter diep en is verzorgd en sfeervol aangelegd met bestrating en bloemborders. Verder beschikt de achtertuin over een stenen berging en een achterom.

    ALGEMEEN
    - Keuken vernieuwd in 2012
    - Achtertuin is erg ruim en fraai aangelegd
    - Nieuwe kozijnen en dubbel glas op de eerste verdieping 2014
    - Buitenschilderwerk 2015
    - Grotendeels dubbel glas

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.