Johan de Wittstraat 5, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 207.000,- k.k.
Postcode:
8022BB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
110m²
Perceeloppervlakte:
310m²
Inhoud:
355m³
Bouwperiode:
1954
Plaats woning op:  




  • Op een centrale locatie tussen uitvalswegen en de binnenstad van Zwolle ligt deze sfeervolle tussenwoning met een achtertuin van maar liefst 11meter diep. Het woonhuis is goed onderhouden en kent een moderne afwerking.

    Het woonhuis is de afgelopen jaren gemoderniseerd en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, een nieuwe keukenopstelling en de badkamer is gerenoveerd. Daarnaast bevat het woonhuis nog veel leuke authentieke elementen uit de bouwperiode zoals paneeldeuren en de dakkapel op de 2e verdieping.

    Het woonhuis is gelegen in een plezierige straat met (gratis) parkeergelegenheid. Doordat de woningen aan beide zijden van de straat een voortuin hebben is de afstand tussen de huizen redelijk groot. De binnenstad van Zwolle ligt op slechts enkele minuten fietsen van dit huis. Aan de andere zijde ben je binnen 5 minuten bij de op/ en afritten van de A28.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal toilet, kelderkast, woonkamer en keuken. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij aan de voor- en achterzijde.

    De dichte keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, oven en een koel-/vriescombinatie. Tevens is er vanuit de keuken toegang naar de achtertuin.

    1e verdieping
    Overloop met 2 slaapkamers, inbouwkast/berging en de badkamer. De badkamer is recent compleet vernieuwd en betegeld met een groot formaat tegel en voorzien van een ligbad, ruime douche, toilet en wastafelmeubel.

    2e verdieping
    Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Overloop met toegang tot bergkast met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Verder is er een 3e slaapkamer.

    De tuin is 11 meter diep en is verzorgd en sfeervol aangelegd met bestrating en bloemborders. Verder beschikt de achtertuin over een stenen berging welke motortoegankelijk is en een achterom.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.