Jofferenlaan 53, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8017HK
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
119m²
Perceeloppervlakte:
171m²
Inhoud:
427m³
Bouwperiode:
1991
Plaats woning op:  




  • In de geliefde woonwijk Schelle (Zwolle Zuid) is deze goed onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met inpandige berging gelegen. De heerlijke tuin is op het zuidwesten en grenzend aan een waterpartij.

    De ligging voorin de wijk Zwolle-Zuid, deelplan Schellerhoek is een geliefde woonomgeving, gunstig ten opzichte van de in- en uitvalswegen, openbaar vervoer, maar ook op korte afstand van het winkelcentrum en op 10 fietsminuten van de historische binnenstad van Zwolle. Het fantastische doe-park “Schellerdriehoek” ligt eveneens op steenworp afstand.
    Fietsen, wandelen, recreëren kan aan de rand van de wijk: het stroomgebied van de IJssel. Een perfecte locatie waar wonen, werken en recreëren mooi gecombineerd kunnen worden.

    Begane grond:
    Hal, toiletruimte, meterkast en inpandige berging, die van buiten te bereiken is. De tuingerichte en uitgebouwde woonkamer heeft een heerlijke lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken, uitgevoerd in een lichte kleurstelling voorzien van een keramische kookplaat, oven met magnetron-functie, afzuigkap en vaatwasser.

    1e Verdieping:
    Ruime overloop, 3 mooie slaapkamers en de moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en een wastafel.

    Zolderverdieping:
    De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Voorzolder met de CV-ketel en de wasmachineaansluiting, en een extra kamer.

    Tuin:
    De woning heeft een heerlijke op het zuidwesten, grenzend aan een waterpartij. Aan de andere zijde van deze watergang is de oudere bebouwing van de Schellerweg te vinden. Door de diepe kavels liggen de achtergelegen woningen op grote afstand, zodat er veel privacy in de achtertuin is.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.