Jofferenlaan 16, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 499.000,- k.k.
Postcode:
8017HH
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
126m²
Perceeloppervlakte:
268m²
Inhoud:
424m³
Bouwperiode:
1991
Plaats woning op:  




  • In de wijk Schelle te Zwolle-Zuid staat deze strakke twee-onder-eenkapwoning op jou te wachten! Of jullie natuurlijk, het is met 4 (slaap)kamers, serre, dakterras en zowel luxe keuken als badkamer een ideale gezinswoning.

    Ook de buurt is zeer kindvriendelijk, met meerdere scholen op loopafstand en daar midden tussenin het prachtige Schellerdriehoek Park kunnen ze hier in alle rust opgroeien. Ook voor de boodschappen hoef je niet ver met supermarkten in de buurt, daarnaast zit je dankzij een afslag naar de N337 vlakbij, zowel met de auto als bus, zo het centrum/op het station, maar ook te voet (20 minuten) en per fiets (5 minuten) is de gezellige binnenstad snel te bereiken.

    Begane grond:
    Vanuit de knusse hal kan je drie kanten op: de trap op, naar het toilet of richting de keuken en woonkamer. De living is voorzien van een warme laminaat vloer, witte muren en 1 blauwe muur als steunkleur. Vooral de combinatie met de authentieke houtkachel waarmee je de ruimte warm houdt maakt dit een sfeervolle kamer.

    Met de woonkamer aan de voorzijde van het huis heb je in de keuken uitzicht op je tuin. Stijlvol en praktisch ingericht ben je hier van alle gemakken voorzien. Met een enorme ingebouwde wandkast zal het je aan opbergruimte niet ontbreken. Ook qua apparatuur zit je goed, met een inductie kookplaat, oven, koel/vriescombinatie en afzuigkap verwerkt achter de grijze keukenkastjes in landelijke stijl. Dit alles aan een extra groot L-vormig werkblad voor voldoende werkruimte.

    Eerste verdieping:
    Zo blauw als de muur in de living is, zo groen is de muur van de trap, het is dan ook een kleurrijk huis te noemen. Het groen brengt je naar een overloop waar maar liefst 3 kamers aan grenzen en de luxe badkamer.

    De master bedroom aan de voorzijde van het huis is duidelijk de grootste, al zou je in de overige 2 ook een tweepersoonsbed kunnen passen. Toch zijn deze wellicht beter in te zetten als kinderkamer, werkkamer of misschien een inloopkast, één van deze kamers is zelfs uitgerust met een airco. Maar dat is uiteraard aan jou, de ruimte is er in ieder geval!

    Ook de badkamer heeft alles, zo beschik je over een riant ligbad met whirlpool functie, een ruime inloopdouche met "sunshower", zwevend toilet en een fijne wasbak. Dit alles met strakke witte tegels op de wanden en contrasterende grijze tegels op de grond.

    Tweede verdieping:
    Als je het groen nog een verdieping hoger volgt kom je uit op de zolder. Hier is op de overloop een wasruimte gerealiseerd dankzij de aansluitingen voor je wasmachine en/of droger. Ook vind je hier nog een vierde kamer met eigen toegang tot het dakterras met prachtig uitzicht. Dus of dit nou een slaapkamer of kantoor wordt, mooi zit je hier sowieso!

    Buitenruimte:
    De brede tuin is voornamelijk betegeld maar beschikt over voldoende begroeiing zoals bomen en struiken voor de nodige beschutting. Al zul je die sowieso vinden in de luxe uitbouw in de vorm van een serre aan de zijkant van het huis. Zo is er voor elk moment van het jaar wel een fijn plekje om te genieten van je tuin. Met als kers op de spreekwoordelijke taart nog een ruime geïsoleerde garage aan de achterzijde van het perceel, waar je met gemak je fietsen in kwijt kunt maar ook een auto of motor natuurlijk. Naast de garage is er ook nog een berging, deze kan ook prima als fietsenberging worden gebruikt maar ook het tuingereedschap past hier goed.

    Bijzonderheden:

    - Instapklare twee-onder-een-kapwoning
    - Gezinswoning met 4 (slaap)kamers
    - Nabij de binnenstad en NS station
    - Meerdere (basis)scholen in de buurt
    - Schellerdriehoek park op loopafstand
    - Vlakbij uitvalsweg N337
    - Zowel luxe keuken als badkamer
    - Stenen garage en oprit
    - Dakterras
    - Luxe uitbouw in de vorm van een serre
    - Zonnepanelen (2021) circa 1.650 kwh

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.