Jellissenkamp 30, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 495.000,- k.k.
Postcode:
8014EW
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
162m²
Perceeloppervlakte:
240m²
Inhoud:
607m³
Bouwperiode:
1980
Plaats woning op:  




  • Op een geweldige locatie in Zwolle-Zuid staat dit prachtige HERENHUIS met 6 slaapkamers en een inpandige garage en een berging.

    Deze woning is keurig onderhouden en heeft maar liefst 7 (slaap)kamers, een ideaal huis voor grote (samengestelde) gezinnen of om juist een fijne werkplek te creëren.

    De wijk Gerenlanden kenmerkt zich als een groene en kindvriendelijke wijk. Veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, (sport) verenigingen en de uitvalswegen liggen op korte afstand. Ook de binnenstad van Zwolle en het NS-station zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. De uitvalswegen richting de snelweg A28 zijn dichtbij en makkelijk te bereiken.

    Indeling:

    Begane grond:
    Via de overdekte voordeur kom je in de hal met toegang tot de meterkast, trapopgang en het toilet. Binnendoor is de garage te bereiken, deze is geïsoleerd en heeft verwarming.
    Vanuit de hal kom je verder in de woonkamer met halfopen keuken. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.
    De woonkamer is absoluut de trots van het huis. Deze is over de volle breedte van de woning en is tuingericht. De speelse indeling en het formaat zorgen voor veel leefruimte. Zo is er genoeg ruimte voor een grote eettafel en biedt de indeling mogelijkheden voor diverse meubelopstellingen. Ook is hier de toegang tot de ruime trapkast. Aan de achterzijde zijn veel grote raampartijen en een vide, hierdoor is er een open verbinding tussen de woonkamer en de kamer op de 1e verdieping. De houtkachel zorgt voor een gezellige warmte in de wintermaanden.

    1e Verdieping:
    Via de hardhouten trap kom je op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de vide-kamer. Alle (slaap)kamers zijn ruim van formaat en drie daarvan hebben allemaal toegang tot één van de balkons. De badkamer heeft een goed formaat en is ingericht met een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

    2e Verdieping:
    Via de hardhouten vaste trap kom je op de ruime tweede verdieping met twee grote slaapkamers. Op deze verdieping is volop bergruimte en er is een afzonderlijke cv-ruimte in het midden van deze verdieping. Hierin staan de CV ketel en de wasapparatuur opgesteld.

    Tuin:
    Via de deur in de woonkamer kom je in de diepe, zonnige achtertuin. Deze is gericht op het noordwesten wat zorgt voor veel zonnige uren in de tuin. Achter in de tuin staat een stenen berging. De tuin is bereikbaar via een achterom

    Kortom, een goed onderhouden en royaal HERENHUIS met GARAGE en een BERGING, gelegen op een mooie rustige locatie in de wijk Zwolle-Zuid!

    Bijzonderheden:
    - Bouwjaar 1980
    - 7 kamers, dus voldoende ruimte om te slapen en te werken.
    - Energielabel C
    - CV ketel 2011
    - Parkeren op eigen terrein
    - Veel privacy voor en achter
    - Dicht bij binnenstad en uitvalswegen
    - Kindvriendelijke buurt!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.