Jacob Catsstraat 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 349.000,- k.k.
Postcode:
8023AE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
76m²
Perceeloppervlakte:
83m²
Inhoud:
294m³
Bouwperiode:
1928
Plaats woning op:  




  • In deze sfeervolle jaren ’30 woning ben je van alle gemakken voorzien. De woning is perfect onderhouden en bevat onder andere een moderne badkamer en keuken. Naast de twee volwaardige slaapkamers heb je hier ook de beschikking over een fijne achtertuin.

    De wijk Wipstrik is ingedeeld in twee delen: de zeehelden en de schrijverswijk. Deze woning vind je in de schrijverswijk, aan de noordkant. Wipstrik is een geliefde wijk doordat het een kindvriendelijke buurt is, maar je je ook in een mum van tijd in het bruisende centrum bevindt. Faciliteiten als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen liggen nabij en daarnaast staat Wipstrik ook bekend om het monumentale openluchtzwembad, waar je met warmere dagen heerlijk kunt vertoeven. Fijne wandelingen maak je in het Wezenlandenpark, waar ook met regelmaat evenementen worden georganiseerd. Verschillende uitvalswegen bereik je binnen enkele minuten en ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld.


    Begane grond
    Al in de hal valt het mooie landelijke laminaat op, wat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Als je de hal doorloopt, kom je uit in de keuken. Het is een open keuken in het verlengde van de eetkamer, maar dankzij de wand toch afgesloten van de rest van de woonkamer. De living is bijna 14m² en de eetkamer ongeveer 12m². Doordat er ruime raampartijen zijn ingebouwd aan weerszijden van de woonkamer, is er voldoende lichtinval. De keuken is recent vernieuwd en bevat onder andere een inbouw oven en koelkast en gaskookplaat met afzuigkap. In de hal naast de keuken vind je het toilet.

    Eerste verdieping
    Op de trap naar de eerste verdieping ligt een comfortabele donkere vloerbedekking, welke doorloopt bij de overloop en in de slaapkamers. Ook op deze verdieping zie je de perfecte afwerking weer terug, met onder andere de gestuukte muren. De slaapkamers zijn 8,5 en 12,5m². In de badkamer vind je de aansluiting voor wasmachine en droger. De luxe inloopdouche met glazen wanden heeft een unieke uitstraling dankzij de kleine tegeltjes tegen de muren, wat een speelse afwisseling geeft op de rest van de badkamer. Verder is er een badkamermeubel met twee wastafels en spiegel ingebouwd en vind je hier het tweede toilet.

    Buitenruimte
    Genieten van lekker weer doe je hier in de heerlijke achtertuin. De tuin is grotendeels betegeld, maar bevat ook een grote groenruimte. Je hebt hier weinig inkijk van buren, waardoor het hier in alle privacy goed toeven is. Er is ruimte voor meerdere zithoeken en er is daarnaast een houten berging en pergola gebouwd.

    Bijzonderheden
    - Geliefde buurt
    - Knusse jaren ’30 woning
    - Goed onderhouden
    - Moderne badkamer en keuken
    - Twee volwaardige slaapkamers

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.