Jac P Thijsselaan 142, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 444.000,- k.k.
Postcode:
8044RB
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
167m²
Perceeloppervlakte:
232m²
Inhoud:
555m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Dit volumineuze en recent gebouwde HERENHUIS (HOEKWONING) is vrij gelegen en beschikt over een heerlijke achtertuin op het ZUIDEN en heeft een eigen oprit!
    De woning is gelegen op een hoek, grenzend aan gemeentelijk groen en beschikt daardoor over een eigen oprit en parkeerplaats, ideaal voor uw elektrische auto.
    De in 2018 gebouwde woning is modern en luxe van afwerking en instap klaar. Daarnaast is deze woning voorbereid op de toekomst aangezien deze volledig gasloos is en er derhalve sprake is van een energiezuinige woning met label A. Het winkelcentrum, diverse scholen, sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden liggen op korte (fiets) afstand. Vanuit Breecamp bent u vlot bij de diverse uitvalswegen, waaronder Hasselt en Kampen, en de verbindingsweg naar het landelijk wegennet A28.

    Indeling:

    Begane grond:
    Ruime entree met hal, voorzien van toilet en trapopgang.
    Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken, door de verhoogde ligging kijkt u heerlijk ver weg. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en heerlijk licht door de grote raampartijen in de achtergevel maar ook door het zijraam.

    Eerste verdieping:
    Overloop met 2 goed bemeten slaapkamers en een prima babykamer of studeerkamer. De royale badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met dubbele waskommen met inbouwkranen.

    Tweede verdieping:
    Deze woonlaag is even groot als de andere 2 lagen. Thans 1 grote ruimte welke geheel naar eigen inzicht is in te delen. Zo kunnen er, net als de eerste verdieping, 3 slaapkamers en een tweede badkamer gemaakt worden.

    Tuin:
    De keurig en professioneel aangelegde achtertuin is voorzien van een fraai terras, (kunst)gras en borders. De ruime achtertuin is via de eigen oprit met afgesloten poortdeur te bereiken.
    Er is een vergrootte houten berging aanwezig welke is voorzien van elektra. De tuin is gelegen op het Zuidoosten, dus veel zon. De elektrische rolluiken en zonwering zijn daarom geen overbodige luxe.

    Wetenswaardigheden:
    De woning is gelegen in het nieuwste deelplan van Stadshagen, Breecamp Oost is deze jonge woning gesitueerd op een bijzonder royaal perceel van maar liefst 232m2.

    De woningen in Breecamp zijn gebouwd met een collectief systeem t.b.v. de energievoorziening. De woningen in dit deelplan hebben daardoor geen eigen gasaansluiting. Breecamp is mede door dit soort voorzieningen een behaaglijke, duurzame wijk met veel groen, waar het heerlijk ruim en comfortabel wonen is. Waarom wonen in Breecamp Oost? Een winkelcentrum op fietsafstand, kinderrijke maar toch rustige nette buurt, sport- en spelvoorzieningen op loopafstand evenals een speeltuintje en in de nabije toekomst een zwembad. Dichtbij de Milligerplas en een huisartsenpraktijk op loopafstand.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.