Hofstedestraat 38, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 639.000,- k.k.
Postcode:
8043WC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
183m²
Perceeloppervlakte:
361m²
Inhoud:
700m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Statig vrijstaand herenhuis met garage, oprit en een tuin op het zuidwesten. Het huis is voorzien van maar liefst 4 slaapkamers (een 5e slaapkamer is eenvoudig te realiseren), garage/berging, bijkeuken en een tuingerichte woonkeuken welke middels stalen deuren is gescheiden van de woonkamer. De woning is in 2018 gebouwd.
     
    De woning is gelegen in het plan Carré. Kenmerkend voor dit plan is veel water, veel groen en de besloten hofjes die de wijk een dorps karakter geven. Ondanks de rust en privacy fietst u binnen 20 minuten naar de historische binnenstad van Zwolle. Zowel de A28 als het openbaar vervoer zijn eveneens goed bereikbaar. En het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen ligt slechts op 10 minuten lopen.
     
    De absolute kernwoorden voor deze woning zijn 'sfeer', ‘comfort’ en ‘luxe’. Naast de fraaie uitstraling is aan ieder detail gedacht om ook een grote mate van comfort te creëren zoals kunststof kozijnen, op de gehele begane grond een onderhoudsvriendelijke BetonDesign vloer met vloerverwarming, een royale bijkeuken/berging met aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder zijn er zonnepanelen en een houtkachel, ook is elke kamer voorzien van netwerkaansluitingen. Kortom een heerlijk huis om met het hele gezin van te kunnen genieten. 
     
    Indeling:

    Begane grond:
    Entree met toilet, praktische trapkast, woonkamer en de woonkeuken. De keuken is voorzien van een kunststof (HPL) aanrechtblad en een Quooker. De vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap zijn allemaal van het merk Siemens. Via de keuken bereikt u de bijkeuken en berging. Deze is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. 
     
    1e verdieping: Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast. De luxe badkamer is ingericht met een royale inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en een tweede toilet. 
     
    2e verdieping: Overloop/voorzolder met 1 slaapkamer. Hier is eenvoudig een 2e slaapkamer te creëren. De diepe achtertuin is keurig aangelegd, gelegen op het zuidwesten en bereikbaar via zowel de keuken als de bijkeuken. 
     
    Bijzonderheden: 
    - Recente gebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau; 
    - Energielabel A; 
    - Bouwjaar: 2018; 
    - Tuin op het zuidwesten; 
    - Voorzien 16 stuks zonnepanelen (totaal 4720Wp)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.