Henri Taymansstraat 56, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8017EB
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
98m²
Perceeloppervlakte:
145m²
Inhoud:
325m³
Bouwperiode:
1991
Plaats woning op:  




  • Op een prachtige plek gelegen TUSSENWONING in de wijk Schellerbroek (Zwolle Zuid).

    De wijk Schellerbroek kenmerkt zich door veel groen en water. Daarnaast is deze wijk populair door haar strategische ligging met aan de ene zijde het stadscentrum, het station en de IJsselallee en aan de andere zijde de uiterwaarden van de IJssel en het park "het Engelse Werk". In de directe omgeving zijn fraaie waterpartijen, groenvoorzieningen en speelgelegenheden te vinden.

    Deze heerlijke woning is aan de achterzijde gelegen aan het water. U heeft prachtig vrij uitzicht vanuit uw tuin over een waterpartij!

    De voortuin is keurig aangelegd en biedt u parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is gelegen op het gunstige Zuid-Oosten. Deze is op fraaie wijze aangelegd met sierbestrating en borders. In de achtertuin is een houten berging gerealiseerd ten behoeve van extra bergruimte. Het niveauverschil maakt de tuin speels en biedt daardoor veel privacy. U heeft de beschikking over twee terrassen. Aan het water ligt een vlonderterras waar u zelfs een eigen bootje kunt aanleggen om heerlijk weg te varen!

    Indeling:

    Begane grond:
    Bij binnenkomst ervaart u direct de keurige afwerking. De hal heeft een praktische hoek ten behoeve van een garderobe, het toilet, de meterkast en een provisiekast. De indeling van de begane grond is enigszins gewijzigd. De deur welke toegang geeft tot de woonkamer is verplaatst waardoor de woonkamer praktischer is in te richten. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard (op afstandsbediening) en geeft warmte en gezelligheid in de winterdagen. De keuken vindt u aan de voorzijde van de woning. Deze is ingericht met grote korflades, een gaskookplaat, RVS schouw, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.

    1e verdieping:
    Via de overloop bereikt u 3 slaapkamers. De twee slaapkamers welke zijn gelegen aan de achterzijde van de woning beschikken over meer leefruimte doordat deze zijn vergroot middels een dakkapel. De badkamer is ingericht met een ligbad/douche, dubbel wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en designradiator.

    2e verdieping:
    De voorzolder is ruim en biedt ruimte voor het opstellen van een wasmachine en droger. Achter de knieschotten heeft u volop bergruimte.
    Aansluitend vindt u een royale 4e slaapkamer.

    Algemeen:
    - CV Ketel Nefit bouwjaar 2005;
    - Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
    - Bouwjaar woning 1991.
    - Buitenschilderwerk 2018

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.