Hasselterdijk 33R, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 425.000,- k.k.
Postcode:
8043PD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
127m²
Perceeloppervlakte:
126m²
Inhoud:
466m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Wat is dit een fantastische plek! Wie wil er nou niet wonen aan de Hasselterdijk, met het Zwarte water om de hoek!

    Deze instapklare en uitgebouwde tussenwoning ligt in een relatief jonge deelwijk genaamd Frankhuis (Stadshagen). De woning komt uit 2018 en beschikt over een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming (m.u.v. de 2e verdieping)!

    Verder ligt het centraal ten opzichte van het winkelcentrum en diverse andere faciliteiten, zoals basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. De uitvalswegen naar de A50 en de A28 zijn net als de binnenstad goed en snel te bereiken. Fietsafstand centrum bedraagt 10 minuten.

    Indeling.

    Begane grond:
    U komt binnen in de hal met toegang tot het toilet, meterkast en de trapopgang naar de verdiepingen. De gehele begane grond is voorzien van een mooie pvc- vloer (visgraat) met daaronder vloerverwarming. De woonkamer heeft een prettige lichtinval door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd in een L-opstelling.

    Eerste verdieping:
    Op deze verdieping bevinden zicht drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een: wastafelmeubel met 2 kranen, douchehoek en een tweede toilet. Ook is er voldoende dag licht aanwezig door het dakraam.

    Tweede verdieping:
    Voorzolder, technische ruimte met witgoedaansluitingen en bergruimte. Tevens is er een ruime (ouder)slaapkamer met dakkapel en een praktische bergvliering.

    Tuin
    De tuin is gelegen op het westen en keurig verzorgd aangelegd. De tuin is te betreden via een achterom en voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen beschikt u hier over een houten schuurtje/berging. Tevens is er een parkeerplek op eigen terrein.

    Bijzonderheden:
    - zonnepanelen
    - warmtepomp hybride
    - tuin op het westen
    - instap klaar
    - prachtige ligging
    - uitgebouwd en een dakkapel

    Kortom een moderne woning waar u zo in kunt!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.