Handellaan 100, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8031ED
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
139m²
Perceeloppervlakte:
112m²
Inhoud:
518m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Op één van de mooiste plekjes in de Muziekwijk, staat deze ruime, goed afgewerkte drive-in woning.

    Dit is echt een woning waar u meteen in kan! Het is goed onderhouden, heeft een inpandige garage en is door de speelse indeling erg sfeervol. Vanwege het drive-in concept is deze woning ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

    De woning is op steenworp afstand gelegen van de dijk en het Zwarte Water waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Voor kinderen zijn diverse speelgelegenheid in de directe omgeving zoals bijvoorbeeld de kinderboerderij. Daarnaast is de bruisende binnenstad op 10 minuten fietsafstand gelegen. Het winkelcentrum, basisscholen, kinderopvang en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, meterkast. Via de hal heeft u ook toegang tot de inpandige garage. U vindt hier ook nog een prachtige slaapkamer, welke ook ingericht kan worden als tuinkamer, speelkamer of als thuiskantoor. Er is hier veel lichtinval door de grote schuifpui die naar de achtertuin leidt.

    Eerste verdieping
    Via een vaste trap komt u op de woonverdieping. Door de riante afmetingen heeft u vrij spel om een heerlijke woonkamer te creëren met vrij uitzicht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en biedt ruim plek aan een grote eettafel.

    Tweede verdieping
    Op de overloop vindt u een kast met de aansluitingen voor het witgoed en de technische ruimte, ook deze is netjes weggewerkt in een kast. Verder zijn hier nog eens drie slaapkamers waarvan de masterbedroom aan de achterzijde is gesitueerd. De badkamer is verzorgd en geheel betegeld. Alles wat u nodig heeft is aanwezig, zoals: wastafel, douchehoek en toilet.

    Tuin
    Deze zonnige tuin is gelegen op het zuiden en keurig ingericht met als extra een gezamenlijke afgesloten binnentuin.
    U deelt deze met 24 andere buren. Leuk om elkaar te ontmoeten en een speelparadijs voor uw kinderen. De maandelijkse (verplichte) bijdrage aan de vve voor gebruikmaking van de tuin betreft 21,07 euro.

    Kortom, een ontzettend leuke woning, met veel mogelijkheden, waar u zo in kan!

    Bijzonderheden
    - garage inpandig
    - realisatie kantoor of praktijk aan huis
    - goed onderhouden
    - speelse indeling
    - extra (afgesloten) tuin

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.