Gorterstraat 37, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 283.000,- k.k.
Postcode:
8044RC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
112m²
Perceeloppervlakte:
150m²
Inhoud:
330m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Deze perfect afgewerkte tussenwoning ligt in Breecamp Oost, één van de jongste wijken van Stadshagen! De woning is gebouwd in 2015, keurig ingericht en afgewerkt, optimaal geïsoleerd en wordt verwarmd door een warmtepomp, dus klaar voor de toekomst.

    Wat gelijk opvalt in de woning is de strakke afwerking en de fraaie vloeren voorzien van vloerverwarming, welke zijn gelegd op alle verdiepingen! Maar ook de glazen tuinkamer is echt een toegevoegde waarde, met glazen schuifwanden is deze geheel af te sluiten.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, trapopgang naar eerste verdieping, toilet en meterkast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de diepe achtertuin gelegen op het noordwesten. Aan de woonkamer grenst nog een tuinkamer/serre. De moderne keuken is ingericht met de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.

    Eerste verdieping:
    Op de verdieping vindt u naast 3 mooie slaapkamers, een fraaie badkamer in een zwart-witte kleurstelling met inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel met een praktisch meubel.

    Zolderverdieping:
    De zolderverdieping is ruim en doet momenteel dienst als fitnessruimte. Maar hier is prima een 4e (slaap)kamer te realiseren.

    Algemeen
    - bouwjaar 2015
    - strakke afwerking
    - buitenschilderwerk 2018
    - warmtepomp en vloerverwarming

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.