Gorterstraat 13a, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 439.000,- k.k.
Postcode:
8044RC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
119m²
Perceeloppervlakte:
250m²
Inhoud:
427m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Deze ruime, uitgebouwde hoekwoning met eigen aardwarmtepomp, heeft een speelse indeling en is gelegen op een riant perceel van 250m2 in de woonwijk Breecamp Oost. Er is een heerlijk zonnige achter- en zijtuin, een berging en eigen parkeerplaats!

    De in 2015 gebouwde woning is energiezuinig (energielabel A+++) en toekomstbestendig, doordat deze volledig gasloos is.
    De aardwarmtepomp voorziet in warmte, maar koelt ook! De gehele begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en het huis heeft dus geen radiatoren.

    De open woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en in combinatie met de uitbouw is hier een heerlijk ruime en lichte woonkeuken ontstaan. Dit comfortabele huis heeft een sfeervol aangelegde tuin met ligging op het noord-westen, heeft een achteringang en er is tevens een zijtuin welke op het zuidwesten is gelegen. Achter in de tuin is een prettig bemeten houten fietsenschuur aanwezig.

    Alle voorzieningen van de woonwijk zijn binnen handbereik. Diverse sportgelegenheden, scholen, kinderdagcentra, het winkelcentrum met een grootschalig aanbod aan winkels, gezondheid en culturele voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Ook het recreatiegebied de Milligerplas ligt met zijn fijne wandelroutes en zwemgelegenheid in de directe nabijheid.

    Indeling:

    Begane grond:
    Ruime entree met toilet en meterkast. Comfortabele woonkamer met een grote raampartijen en een trapkast. Aan de zijkant van de woning is dus de uitbouw aanwezig, met daarin een ruime woonkeuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van een PVC vloer, met vloerverwarming.

    Eerste verdieping:
    Overloop; 3 royale slaapkamers en een keurig ingerichte badkamer met douche, dubbele wastafel en tweede toilet. De gehele ruimte is voorzien van keurig tegelwerk en een raam t.b.v. daglicht en ventilatie.
    Ook de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming en een PVC vloer.

    Tweede verdieping:
    Royale zolderruimte, welke nog uitstekend in te delen is in 1 of 2 extra slaapkamers. Thans in gebruik als werk- en bergruimte, voorzien van een dakraam en opstelling voor uw wasapparatuur.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.