Fruitweidestraat 25, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 589.000,- k.k.
Postcode:
8043XD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
152m²
Perceeloppervlakte:
258m²
Inhoud:
562m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • In de Zwolse buurt Frankhuis staat deze schitterende riante 2 onder 1 kap woning (jaren ’30 stijl) met vrijstaande garage te koop. Speels gelegen aan een rustig, kindvriendelijk en geliefd hofje. Met maar liefst 5 slaapkamers, zowel een luxe keuken als badkamer, houten vloer door heel het huis en een heerlijk besloten tuin op het noordoosten.

    Gelegen aan de rand van Stadshagen, nabij uitvalswegen (A28/A50), winkelcentrum “Stadshagen”. Andere voorzieningen zoals meerdere scholen, parken en speeltuinen zijn op loopafstand en Zwolle centrum op fietsafstand. Ook bushaltes en het treinstation Stadshagen zijn op loopafstand.

    Begane grond
    De voordeur vind je aan de zijkant van het huis. Eenmaal binnen kom je uit op een knusse entreehal waar je direct meerdere kanten op kunt. In de hal zelf vind je de meterkast (met waterontharder) en het toilet. Verder leidt de luxe houten vloer je linksaf naar de bijkeuken kan je met de trap naar boven of rechtsaf richting het woongedeelte. De woonkamer is ruim en aan de achterkant uitgebouwd. Dankzij de grote ramen in de erker aan de voorzijde, ook zeer licht. Zoals de houtopslag buiten al doet vermoeden, beschikt dit huis inderdaad over een echte openhaard. Deze vind je hier in de woonkamer, samen met dezelfde mooie houten vloer die al in de entree opviel, wordt de klassieke stijl alleen maar verder benadrukt. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis en is zeer uitgebreid. Zo heb je aan de ene kant een strak keukenblok waar de kokend waterkraan, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser staan ingebouwd. Daartegenover zijn in een apart kastgedeelte de heteluchtoven en koel/vriescombinatie verwerkt. Dit alles achter hoogglans witte kastdeuren met zwarte grepen. Voordat je vanuit de keuken richting de achtertuin gaat, kom je eerst nog langs een aparte zithoek. Hier kun je, met de ramen en tuin op het noordoosten, heerlijk van de ochtendzon genieten. Via openslaande deuren kom je in de zeer fraai aangelegde tuin.

    Eerste verdieping
    De ruime overloop bovenaan de vaste trap biedt je de keuze uit maar liefst 7 deuren. Van links naar rechts leiden die naar: de badkamer, slaapkamer 1, gangkast, trap naar zolder, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en een apart toilet. Voorzien van dezelfde houten vloer als beneden behoudt ook deze verdieping de luxe uitstraling van het huis. De badkamer is van alle gemakken voorzien, met een riant whirlpool hoekbad, glazen douchecabine en een dubbele wasbak is het hier zeer comfortabel vertoeven. Het grote dakraam, die tevens open kan, zorgt voor veel natuurlijk licht en frisse lucht. Alle drie de slaapkamers zijn in feite groot genoeg om een tweepersoonsbed in te passen, met “slaapkamer 2” als de grootste waardoor dit hoogstwaarschijnlijk de master bedroom zal worden. De slaapkamer naast de badkamer is de 1-na grootste zodat je hier echt alle kanten mee op kunt. Het schuine dak is enkel in een hoek zichtbaar waardoor je het volledige vloeroppervlak overhoudt. Slaapkamer nummer twee is niet alleen de grootste, deze beschikt ook nog over zijn eigen inloopkast. Des te meer reden om deze tot master te bestempelen. De laatste kamer is de kleinste van de drie, deze zou dan ook het beste tot zijn recht komen als kinderkamer, kantoor of misschien een hobbykamer.

    Tweede verdieping
    Ook de zolder biedt nog een hoop ruimte, zo is er op de overloop voor gezorgd dat je naast de CV ketel je wasmachine en/of droger kunt plaatsen. Ook vind je hier nog een tweetal deuren, elk aan nog een (slaap)kamer toebehorend. De luxe houten vloer vind je door heel het huis terug, zo ook hier. Beide kamers zijn ondanks het schuine dak nog zeer ruim, met een hoop loopruimte. Ook zijn ze allebei voorzien van twee flinke dakramen waardoor het tevens heerlijk lichte ruimtes zijn.

    Buitenruimte
    De achtertuin is dankzij een combinatie van heg, bomen en je eigen garage zeer privé. Op het betegelde terras is een riante zithoek gecreëerd waar je, dankzij enkel lage bebouwing in de buurt, fijn kunt zonnebaden zonder bekijks.

    Bijzonderheden
    - goed onderhouden, instapklare 2 onder 1 kap woning
    - 5 slaapkamers waarvan 2 op zolder
    - luxe keuken en badkamer
    - besloten tuin met achterom via tuindeur
    - vrijstaande garage met grote oprit
    - openhaard
    - op loopafstand van winkelcentrum “Stadshagen”
    - energielabel A
    - ligging aan een fraai woonhofje met speelgelegenheid

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.