Fonteinkruid 68, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 389.000,- k.k.
Postcode:
8043NC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
141m²
Inhoud:
393m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Een mooie gezinswoning, gelegen aan een singel met een warmtepomp en maar liefst 27 zonnepanelen!

    Op loopafstand van de Milligerplas, staat deze geheel instapklare en prachtig afgewerkte gezinswoning voor u klaar! Hier kunt u genieten van een fijne binnenruimte met drie slaapkamers, een heerlijke woonkamer en met aan de voorzijde de eethoek welke door de luxe halfopen keuken wordt gescheiden van de woonkamer. Verder is er een riante instapklare zolder die gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. Denk aan een kantoor aan huis, een speelkamer voor eventuele kinderen of zelfs een vierde slaapkamer!

    Het geheel is zeer hoogwaardig en eigentijds afgewerkt met stijlvolle houten vloeren, strakke wanden, een sfeervolle badkamer met comfortabel ligbad en een moderne keuken. Via de deur in de woonkamer loopt u bovendien zo de achtertuin in, waar u kunt ontspannen in de zon op het ruime terras. Of u neemt plaats op de door heggen omzoomde terrasjes in de voortuin, waar u geniet van veel privacy. Met een achterom en houten berging in de achtertuin, kunt u ook uw fietsen een veilig overdekt plekje bieden.

    De woning is gelegen op een bijzondere locatie in Stadshagen, nabij zowel stad als diverse natuur. Zo bevindt u zich hier op slechts 6 minuten lopen van de Milligerplas waar u uitgebreid kunt zwemmen, ontspannen in de zon op het zandstrand, of plaats kunt nemen bij het grand café terwijl eventuele kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen. Als u verder wilt genieten van de natuur staat u binnen 3 minuten fietsen al aan de rand van Zwolle, waar u urenlang kunt wandelen door het uitgestrekte landschap van velden en landerijen. Voor het stadse gevoel bent u daarnaast binnen 15 minuten fietsen in het historische centrum van Zwolle. Maar ook in de directe omgeving zijn alle benodigde faciliteiten te vinden: dit is een buitengewoon kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen, basisscholen, het winkelcentrum van Stadshagen, verscheidene sportvoorzieningen en station Stadshagen. Allen op korte loop- of fietsafstand! Bent u geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak!

    Indeling van de woning

    Begane grond:
    De hal van de woning biedt toegang tot het toilet, de woon- en eetkamer en de trap naar de eerste verdieping. Het toilet beschikt over een hangtoilet en een wc-fontein met waskom. De woonkamer heeft een prachtig ruimtelijke architectuur doordat de woonkamer, de eethoek en de halfopen keuken mooi met elkaar geïntegreerd zijn. Bovendien loopt u door de deur zo het terras in de achtertuin op, zodat ook binnen en buiten prachtig in elkaar overlopen. Resultaat is dat u tijdens het koken gezellig kunt praten met uw gasten aan de keukentafel of op de bank, en dat u het diner in de zomer eenvoudig kunt serveren op de buitentafel. Het gehele vertrek is bovendien prachtig hoogwaardig afgewerkt: de gehele ruimte is voorzien van een houten vloer en designradiatoren, een eigentijdse paneeldeur biedt toegang tot de gang, er is een strakke wandafwerking en grote raampartijen bieden uitzicht op zowel de voor- als achtertuin. De keuken is buitengewoon modern uitgevoerd met een keukenwand, diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, afzuigkap, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, en stijlvolle inbouwspots die het werkblad handig verlichten.

    Eerste verdieping:
    Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Net als de woonkamer genieten de slaapkamers een hoogwaardige afwerking: strakke wanden, grote ramen en zowel tapijten als houten vloeren. De badkamer is hier geen uitzondering op met haar rustige en strakke uitvoering. De badkamer is stijlvol en geheel betegeld, en voorzien van een comfortabel ligbad, houten wastafelmeubel met eigentijdse waskom, een glazen inloopdouche, een hangtoilet en een designradiator.

    Tweede verdieping:
    De zolder bestaat uit een instapklare en riante extra ruimte die geheel naar eigen wens te gebruiken is. De houten- en tapijten vloer, witte wanden en bergruimte aan de achterzijde maken het geschikt als extra slaapkamer, kantoor aan huis of hobbyruimte. Aan u de keus!

    Exterieur:
    De voortuin is opgedeeld in twee delen en wordt omzoomd door hoge heggen. De tuin biedt daardoor heerlijk veel privacy, zodat u in alle rust kunt genieten van de zon op een van de stenen terrassen. De achtertuin bestaat uit een ruime buitenplaats voorzien van sierbestrating en een houten pergola. Er is hier meer dan genoeg plek voor een grote eettafel of zithoek, waar u gezellig van de zon kunt genieten. De tuin biedt verder toegang tot de schuur, waar u uw fietsen veilig kunt stallen door de aanwezigheid van een achterom.

    Bijzonderheden:
    - Riante eengezinswoning
    - Prachtig gelegen tussen stad en natuur
    - Royale zolder te gebruiken als vierde slaapkamer of kantoor aan huis
    - Half open keuken
    - Tuin direct te bereiken via woonkamer
    - Voortuin met veel privacy
    - Tuin met achterom en berging
    - Duurzaam door de "thermodynamische panelen in combinatie met 27 zonnepanelen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.