Fioringras 91, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 550.000,- k.k.
Postcode:
8043KB
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
154m²
Perceeloppervlakte:
271m²
Inhoud:
676m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Sfeervolle ruime 2-onder-1-kapwoning met split-level woonkamer/woonkeuken, 5 royale slaapkamers en een multifunctioneel, volledig geïsoleerd souterrain. Naast een ruim zonnig dakterras op de 1e verdieping beschikt het huis over een diepe, speels aangelegde achtertuin op het zuidoosten met veel groen, een terras en een veranda.

    Kortom, een hoge mate van privacy in de woning door de split-level woonkamer en het tuingericht wonen!

    De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk Stadshagen en is gelegen aan een ventweg van de Mastenbroekerallee. De ventweg wordt middels een groenstrook van de rijbaan gescheiden waardoor de woning heerlijk rustig ligt en aan de voorzijde vrij uitzicht heeft.

    Begane grond:
    Op de begane grond komt men binnen in een ruime hal met meterkast, toilet en een bergkast met de CV-opstelling. De woonkamer heeft een gezellige gashaard en is heerlijk licht door de grote raampartijen met openslaande deuren naar de zonnige tuin aan de achterzijde. De hoger gelegen woonkeuken is middels enkele treden vanuit de woonkamer bereikbaar en beschikt over een eetgedeelte en open keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis met oven, een afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Door de split-level indeling heeft de woonkamer een plafondhoogte van maar liefst 3.5 meter.

    1e Verdieping:
    Via de trap in de tussenhal bereikt men de overloop op de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot de badkamer, 3 royale slaapkamers (waarvan de grootste toegang biedt tot het dakterras). De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een ligbad, wastafel, een douchehoek en een toilet.

    2e verdieping:
    Overloop met hier nog eens 2 slaapkamers.

    Souterrain:
    Het souterrain is volledig geïsoleerd, verwarmd en is bereikbaar vanaf de oprit, maar ook binnendoor vanuit de hal. Tevens is er een wastafel aanwezig en bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

    Ligging en bereikbaarheid:
    De wijk Stadshagen is een ruim opgezette, kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Zwolle en is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen zoals Winkelcentrum Stadshagen, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Op loopafstand ligt recreatiegebied de Milligerplas met o.a. een zwemstrand, speeltoestellen en Grand Café Milligers. Met de fiets ben je binnen een kwartier in het centrum van Zwolle. Uitvalswegen zijn met de auto binnen circa 6 minuten bereikbaar. In de buurt is volop parkeergelegenheid beschikbaar.

    Bijzonderheden:
    - Bouwjaar 2001;
    - Perceeloppervlakte: 271 m2;
    - Volledig geïsoleerde energiezuinige woning (energielabel A);
    - Buitenschilderwerk 2022 en 2023;
    - 24 zonnepanelen;
    - Laadpaal elektrische auto;
    - Buitenzonwering aan de achterzijde;
    - Multifunctioneel souterrain;
    - Gunstige ligging t.o.v. voorzieningen en nabij de Milligerplas;
    - Royale parkeergelegenheid.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.