Does 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 339.000,- k.k.
Postcode:
8032AH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
123m²
Perceeloppervlakte:
144m²
Inhoud:
417m³
Bouwperiode:
1970
Plaats woning op:  




  • In de groene, rustige wijk 'De Groene Steentjes' in de Aa-landen kun jij de nieuwe bewoner worden van deze ruime woning met achtertuin op het zonnige westen. De woning heeft vier slaapkamers, een extra werk-/was kamer, lichte woonkamer en een open keuken.

    De Does is een rustige zijstraat van de Amstel. Je kunt vrij parkeren in de straat en de wijk wordt gekenmerkt door veel groen en water. Op korte afstand zijn vijver de Dobbe, recreatieplas de Wijde Aa en de Agnietenplas. Alle benodigde voorzieningen voor jong en oud zijn binnen handbereik: kinderopvang, peuter- en basisscholen, winkelcentrum de Dobbe, een gezondheidscentrum en diverse sportverenigingen. Het centrum van Zwolle is nog geen 10 minuten fietsen en aan de Rijnlaan stopt de bus met een goede verbinding naar het treinstation en centrum. Via de Zwartewaterallee heb je een goede aansluiting op de snelweg A28 richting Amersfoort/Utrecht en Meppel/Hoogeveen.

    Indeling:
    Begane grond:
    De hal is een lichte, mooie ruimte met de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en een deur naar de het toilet. De wanden en vloer in de toiletruimte zijn geheel betegeld.
    Door de grote ramen in de woonkamer valt veel daglicht naar binnen. De leefruimte heeft een mooie verdeling tussen het zit- en het eetgedeelte, waarbij voldoende ruimte overblijft voor een servies- of buffetkast. De muur tussen de woonkamer en keuken is verwijderd waardoor de ruimte optisch nog groter lijkt.

    De keuken heeft een mooie hoekopstelling. De kleurstelling in combinatie met de apparatuur geeft de keuken een mooie, luxe uitstraling. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.

    Eerste verdieping:
    Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte te bereiken. De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel met spiegel.

    Tweede verdieping:
    De kap van de woning is na geïsoleerd. Op de overloop hangt de cv-ketel en de wasmachine staat in een separate ruime. Tenslotte de vierde slaapkamer, ruim en licht door de grote ramen in de dakkapel.

    Tuin:
    De achtertuin ligt op het zuidwesten waardoor je volop kunt genieten van de middag- en avondzon. Achter in de tuin staat de stenen (fietsen)berging en er is een poort naar de gemeenschappelijke achterom.

    Bijzonderheden:
    - Verwarming en warm water via een HR-ketel (2020)
    - Het dak is nageïsoleerd
    - Platte daken in 2020 vernieuwd
    - Houten kozijnen grotendeels voorzien van dubbel glas
    - Buitenschilderwerk 2022
    - Vier slaapkamers en een extra (werk)kamer/wasruimte;
    - Dakkapel aan de achterzijde.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.