Dingshoflaan 44, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 309.000,- k.k.
Postcode:
8043RN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
135m²
Inhoud:
360m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • In de wijk Stadshagen staat deze uitgebouwde en goed onderhouden middenwoning met voortuin, zongerichte achtertuin, berging en achteringang.

    Ligging:
    De woning is centraal in de wijk Werkeren gelegen. Een ruim opgezet gedeelte van Stadshagen met diverse groenvoorzieningen en parkeermogelijkheden voor de deur.

    De ligging is “Spot on”, zo zijn op loopafstand het winkelcentrum, kinderboerderij, diverse basisscholen, de Milligerplas, bushalte, het nieuwe treinstation Zwolle-Stadshagen en is de autosnelweg A28 op enkele autominuten bereikbaar. Aan zowel de voor als achterzijde is de woning vrij gelegen met zicht op groenstroken en een waterdoorgang, de achterzijde grenst aan een speel- en groenvoorziening.

    Onderhoud:
    De woning is goed onderhouden zo is het schilderwerk recentelijk uitgevoerd (eind 2018) en is de CV ketel vervangen door een Nefit HR ketel.

    Begane grond:
    Door de gerealiseerde uitbouw aan de achterzijde ontstaat een royale leefruimte op de begane grond. De woonkamer oogt ruimtelijk door grote raampartijen en luxe door een fraaie houten parket vloer en aansluitende moderne en complete keuken. Deze is voorzien van A-merk inbouwapparatuur met o.a. een, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, stoomoven, koel-vries combinatie en een robuust granieten aanrechtblad.

    1e verdieping:
    Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) gelegen. Een praktische bijkomstigheid is dat 1 van de slaapkamers is voorzien van een separaat wastafelmeubel.
    De badkamer is compleet uitgevoerd met 2e toilet, douche, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en een design radiator.

    Zolderverdieping:
    De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap waar een derde zeer ruime (slaap)kamer is gelegen. Dankzij de doorlopende gevel/dakkapel met grote ramen is hier veel lichtinval en de ruimte goed te combineren als thuiswerkplek/slaapkamer. Met enkele aanpassingen is de ruimte ook geschikt om 2 slaapkamers te creëren. De zolder bevat een wasmachine en CV opstelling en veel opbergruimte achter de knieschotten aan beide kanten van de woning.

    Tuin:
    De sfeervol aangelegde achtertuin op het zonnige zuiden is keurig ingericht met een natuurstenen terras en goed gevulde borders. De Tuin heeft een achterom, een houten berging, diverse verlichting/elektra punten en is voorzien van een buitenkraan.

    ALGEMEEN:
    -Bouwjaar: 2008
    -Tuin op het Zuiden
    -Woonoppervlak: 115m²
    -Perceeloppervlak: 135m²
    -Uitgebouwde woonkamer
    -Buitenschilderwerk 2018
    - Nefit CV-ketel 2013

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.