De Goeijenmarke 34, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 239.500,- k.k.
Postcode:
8016LD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
117m²
Perceeloppervlakte:
130m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
1994
Plaats woning op:  




  • Op een fraaie locatie in de wijk Zwolle-zuid staat dit royale, keurig afgewerkte woonhuis met voor- en achtertuin, stenen schuur en achterom.

    Het woonhuis is direct bij de bouw uitgebouwd. Dit zorgt voor een prettig ruime leefruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping beschikt het woonhuis over 3 goed bruikbare slaapkamers en de badkamer. De grote zolderverdieping is een echt een pluspunt van dit huis. Hier zijn namelijk een ruime voorzolder met berg- en wasruimte en een grote 4e slaapkamer aanwezig. De voor- en achtertuin zijn keurig aangelegd en is gunstig gelegen op het zuidwesten.

    De wijk is ruim van opzet met veel parkeergelegenheid en groenvoorzieningen. Op loopafstand bevinden zich de uiterwaarden van de IJssel waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Voorzieningen zoals het winkelcentrum, scholen en diverse (sport) verenigingen liggen eveneens op korte afstand.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de toiletruimte en woonkamer.

    Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de keukenopstelling. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron. De keuken is voorzien van een groot raam welke uitzicht biedt op de voortuin en de straat. In het tussendeel is er ruimte voor een flinke eetkamertafel.

    De tuingerichte woonkamer is ruim en voorzien van grote raampartijen en een schuifpui naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (allen voorzien van rolluiken) en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel met dubbele kraan, wandcloset en vloerverwarming.

    2e verdieping:
    Ruime voorzolder met een 4e slaapkamer en een ruime berging waar zich ook de cv-ketel (2010) en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. Door het platte dak (alle daken in 2011 vernieuwd)  heeft de 2e verdieping in haar geheel een prettige hoogte, grote raampartijen zorgen hier voor veel lichtinval.

    De keurige achtertuin ligt op het zuidwesten, het elektrische zonnescherm (knikarm) is dan heerlijk om de warmte buiten te houden maar ook om nog lang van een mooie zomeravond te genieten. In de tuin is er een stenen schuur aanwezig voorzien van elektra en er is een achterom.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.