Bouwkamplaan 11, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8042GW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
103m²
Perceeloppervlakte:
162m²
Inhoud:
409m³
Bouwperiode:
1980
Plaats woning op:  




  • Welkom bij deze prachtige hoekwoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in de wijk Westenholte.

    Deze woning biedt een perfecte mix van ruimte en comfort, waardoor het de ideale plek is voor jou en je gezin om te wonen. De woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen van elke grootte. De ruime woonkamer is ideaal om te ontspannen na een lange dag en is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De aangrenzende moderne keuken is een waar juweeltje, met strakke lijnen, inbouwapparatuur en voldoende kastruimte.

    De afgelopen jaren is de woning flink verbeterd door de huidige eigenaren. Zo zijn de keuken en de badkamer onlangs (2021) nog vernieuwd en kunt u zonder grote investeringen te doen, direct genieten van het wonen op deze fijne plek.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte zithoek, een tuingerichte eethoek en een halfopen keuken welke aansluitend toegang geeft tot de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een riante hoekkeuken (2021) voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De comfortabele badkamer is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een inloopdouche met stortdouche en handdouche, een hangend toilet, een badkamermeubel met dubbele wastafel, verwarmde spiegel, inbouwverlichting en vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte en een 4e slaapkamer.

    Tuin
    De woning beschikt over een voortuin, een zijtuin en een achtertuin. De achtertuin ligt heerlijk op het zuidwesten, al vroeg in het voorjaar kun je hier buiten zitten.

    Berging
    De woning beschik over een ruime stenen berging.

    Buurtinformatie
    Gelegen op een mooie vrije hoek in de wijk Westenholte, aan een brede laan met voldoende parkeergelegenheid. Westenholte is een buitenwijk die tussen Stadshagen, Spoolde, het Zwarte Water en de IJssel ligt. De wijk bestaat uit twee delen: Oud Westenholte en Westenholte Stins dat rond 1970 is bijgebouwd.
    De wijk is de laatste jaren sterk veranderd. Niet alleen door de nieuwbouw, maar ook door de fietsbrug en de Rozentunnel tussen de wijk Stadshagen en Westenholte. De wijk heeft daardoor een minder geïsoleerde plek in Zwolle gekregen, maar zonder het verlies van het dorpse karakter. De wijk is aantrekkelijk voor alle doelgroepen. Kinderen kunnen er naar school en de sportvereniging, ouderen vinden onderdak in het nieuwe woonzorgcentrum Westenhage. In het midden van de wijk vindt u de Stinskerk en het Stinspark. Vroeger stond daar Kasteel Voorst, maar tegenwoordig kunnen kinderen er in een speelkasteel, op de skatebaan of bij de dierenweide plezier beleven. Tussen Westenholte en de IJssel ligt ‘De Vreugderijkerwaard’, een schitterende uiterwaard met waardevolle rivierduinen en zeldzame planten. Westenholte kent een zeer dynamisch en rijk verenigingsleven. Het nieuwe ontmoetingspunt Het Anker speelt een hele belangrijke rol in het samenbrengen van wijkbewoners en het organiseren van activiteiten. Op het Petuniaplein kunnen de bewoners terecht voor de boodschappen, een kerst- of rommelmarkt, een afspraak met StinsKracht en het Sociaal wijkteam en zelfs voor een biertje in café Het Plein.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor een persoonlijke bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.