Akkerbergstraat 62, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 419.000,- k.k.
Postcode:
8043XG
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
128m²
Perceeloppervlakte:
146m²
Inhoud:
457m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wonen in een ruime eengezinswoning met optie tot 5 slaapkamers en een mooie ligging op een kindvriendelijke locatie in de Zwolse wijk Stadshagen? Dat kan nu!

    Deze keurig afgewerkte woning is gelegen in een geliefde woonbuurt nabij speeltuinen en groenvoorzieningen. Vanuit de keuken is er zicht op de straat met ruim voldoende parkeergelegenheid. Op steenworp afstand is een parkje met speeltuin en volwassen bomen. Alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, horecavoorzieningen, gezondheidshuis met alle zorgvoorzieningen, winkelcentrum, en openbaar vervoer zijn zeer goed bereikbaar. Het centrum van Zwolle is circa 10 minuten fietsen en is ook per auto goed bereikbaar, evenals Rijksweg A28.

    Deze instapklare woning heeft 3 kamers en de mogelijkheid voor nog 2 kamers op de 2e verdieping. De royale badkamer is ingericht met een bad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een combimagnetron, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-/ vriescombinatie.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is erg ruim en dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Middels dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de verzorgde tuin met royaal terras maar ook groen. De tuin gelegen op het noordoosten, biedt veel privacy en beschikt over een berging en een achterom! De woonkamer loopt door in de halfopen keuken welke aan de straatzijde is gelegen.

    Eerste verdieping:
    Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een bad, aparte douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

    Tweede verdieping:
    De zolder is mede door de grote dakkapel erg ruim en licht en is nog geheel naar eigen inzicht in te delen, twee slaapkamers behoort zeker tot de mogelijkheden. Tevens bevinden zich hier de CV- installatie, witgoedaansluitingen en de mechanische ventilatie.

    Bijzonderheden:
    - Fijne woonbuurt met speelveld aan het einde van de straat
    - Dicht bij het centrum van Stadshagen met alle voorzieningen
    - Openbaar vervoer in nabijheid
    - Centrum van Zwolle goed bereikbaar
    - 5 slaapkamers mogelijk

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.