Het Sterrekroos 3, Zwartsluis

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 675.000,- k.k.
Postcode:
8064HT
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
545m²
Inhoud:
618m³
Bouwperiode:
1992
Plaats woning op:  




  • Te Zwartsluis met het prachtige natuurgebied "de Wieden" in je achtertuin, staat deze unieke, ruime en vrijstaande woning te wachten op nieuwe bewoners. De bijzondere architectuur valt direct op, waarbij het huis beschikt over 4 riante slaapkamers, zowel een luxe keuken als badkamer, een bijkeuken, vrijstaande garage en fijne tuin aan het water. Zo is dit het ideale huis voor een water liefhebbend gezin.

    Ook de locatie is iets om blij van te worden, zo woon je vlak onder de Oostelijke Wetering, waar je tevens over uitkijkt aan de achterzijde. Het water waar je aan woont loopt via het Zwarte Water/Meer door tot in het IJsselmeer, zodat er ook echt mooi gevaren kan worden. Qua voorzieningen bevindt het winkelcentrum zich op 10 minuten lopen waar je supermarkten vindt, gezellige horeca aan het water en bushaltes richting o.a. Zwolle, Steenwijk en Emmeloord. Pak je liever de auto dan woon je vlakbij de Singel die het dorp doorkruist waarmee je binnen no-time in Meppel, Hasselt of Vollenhoven zit. Neem daarbij ook nog de verschillende scholen, speeltuinen en verenigingen, waardoor het tevens een kindvriendelijke omgeving is.

    Begane grond
    Je betreedt de woning vanaf je riante oprit, met ruimte voor 4 auto's, aan de zijkant. Het huis heeft van bovenaf gezien een q-vorm, waarbij je in het midden binnenkomt. Aan je rechterhand bevinden zich de vaste trap, bijkeuken cq wasruimte en het toilet, waarbij de keuken zich links in de “steel” van de q bevindt.

    Deze is behalve ruim ook zeer luxe, met de meeste apparatuur op en rond het riante kookeiland. Bestaand uit witte greeploze kastdeuren en een zwart stenen aanrecht beschikt hij over een 5-pits gasfornuis, in een schouw verzonken afzuigkap, vaatwasser. Met in de grote wandkast langs de lange muur een stoomoven en gewone oven van het merk "Gaggenau" een losse koelkast en vriezer en Quooker.
    Het is hier zeer ruim en comfortabel koken, mede vanwege de zwarte natuurstenen plavuizen met vloerverwarming.

    De woon- en eetkamer bevinden zich in de aangrenzende ruimte, die de gehele bolling van de “q” in gebruik nemen. Zo staan de meeste ramen op het zuiden, wat dit een zeer zonnige ruimte maak. Met in het midden op de hoek een strakke designhaard en voorzien van een nette houten vloer heb je alle ruimte voor zowel een fijne eet- als zithoek.

    Eerste verdieping
    Een sierlijke trap brengt je op een knusse overloop dankzij een donkerrode parketvloer en het lage plafond. Hieraan grenzen maar liefst 4 riante slaapkamers en de badkamer.

    De eerste kamer aan je rechterhand is een open kamer, waar zonder toegangsdeur een werkkamer van is gemaakt. Doordat deze rechts bovenin de “q” zit beschikt hij zowel over een stukje schuin dak met daarin een dakraam, als een ruimte met rechte muren die daardoor perfect als kastruimte kan dienen.

    Vervolgens tref je 2 vrijwel identieke kamers in de bolling van de “q” met als enige verschil de richting waar de ramen op staan. Beide beschikken over een dakkapel waardoor er zo min mogelijk aan leefruimte wordt ingeleverd aan het schuine dak. In allebei is ook met gemak een dubbel bed te plaatsen, als wel kastruimte en/of een bureau.

    De laatste kamer links van de trap bevindt zich recht boven de keuken. Vrij van het schuine dak maakt dit de meest rechte kamer en is daardoor ook zeer geschikt als tweepersoons slaapkamer.

    Dan de luxe badkamer, deze is zeer strak vormgegeven met zowel een effen zandstenen muur, strakke witte wandtegels en lichtbruine stenen plavuizen op de vloer en de rand van het riante ligbad. Naast het bad vind je nog een zwevend toilet met daartegenover een fijne inloopdouche met sunshower achter een glazen wand inclusief zowel hand- als regendouche. Ook de wastafels, waar je er 2 van hebt, zijn design en gemonteerd op een bijpassend meubel met daarboven verwarmde spiegels. De mechanische ventilatie en de ingebouwde radio maken de badkamer compleet.

    Als laatste tref je in het plafond nog een uitklapbare vlizotrap waarmee je toegang hebt tot de bergzolder. Deze reikt van keuken tot bijkeuken waardoor je hier nog een hoop ruimte hebt voor je spullen.

    Buitenruimte
    De tuin is groot waar als je als eerste uitkomt op een betegeld terras. Hierna volgt een fijn grasveld omringd door een heg, struiken en andere gewassen tot aan het vaarwater. Hier beschik je over je eigen aanlegsteiger zodat het zeker aan te bevelen is voor booteigenaren. De tuin staat in zijn geheel op het westen, maar met enkel laagbouw in de buurt vang je hier heel de dag zon.

    Als verbinding tussen de oprit en de achtertuin is de garage zowel geschikt om je auto in te parkeren, als om er een werkplaats van te maken. Je beschikt hier over meerdere stroompunten en verlichting met zelfs nog een per ladder te bereiken opslag onder het schuine dak.

    Bijzonderheden
    - vrijstaand huis met unieke architectuur
    - 4 riante slaapkamers
    - zowel luxe keuken als badkamer
    - zonnige living
    - recent vernieuwd dak met twee dakkapellen.
    - ramen met 3 lagen glas voor optimale isolatie.
    - ruime achtertuin op het westen, aan het water
    - vrijstaande garage
    - eigen aanlegplek
    - op loopafstand van winkelcentrum, scholen en OV
    - 1 afslag verwijderd van snelweg

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.