van Reestraat 6, Wilsum

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8274AM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
355m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
1969
Plaats woning op:  




  • Grote hoekwoning met opvallend veel positieve kenmerken zoals;
    - een grote perceel grond van maar liefst 355 m2
    - grote woning met o.a. 6 slaapkamers
    - slaapkamer en een badkamer op de begane grond
    - vrijstaande stenen garage

    Ideaal voor bijvoorbeeld een gezin die behoefte heeft aan rust en ruimte. Maar ook zeer geschikt voor minder valide personen, ouderen, bed & breakfast of kantoor/praktijk aan huis.

    Wilsum is een klein dorp in een prachtige natuurlijke omgeving nabij de IJssel. Er is een basisschool in het dorp. Het is een Protestants Christelijke school bestuurd vanuit schoolvereniging Iris in Kampen. Vrijwel alle kinderen in Wilsum bezoeken deze school. Voor het voortgezet- en beroepsonderwijs is men aangewezen op Kampen en Zwolle. Het dorp kent een rijk verenigingsleven, zowel op het gebied van Cultuur als op het gebied van maatschappelijke zaken. De inwoners beseffen terdege dat men op elkaar aangewezen is. De kleinschaligheid maakt het noodzakelijk om gezamenlijk initiatieven te nemen en in stand te houden om het dorp vitaal en leefbaar te houden. De laatste jaren worden die initiatieven meer en meer door de plaatselijke en provinciale overheden gestimuleerd en gefaciliteerd. Enkele jaren geleden werd een nieuw gebouwde multifunctionele accommodatie geopend. Dat biedt perspectief voor de toekomst.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, trapkast, toilet, woonkamer met een ruim/vrij uitzicht door de straat, open keuken, uitbouw met een serre, een bijkeuken annex wasruimte, slaapkamer (ook te gebruiken als kantoor/werkkamer) met aansluitend een hal met toegang tot de badkamer. Vanuit de hal bij de badkamer is er nog een vlizotrap naar een grote bergzolder.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van een stenen werkblad, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.

    De badkamer op de begane grond is ingericht met een wastafel een toilet en een ligbad.

    Eerste verdieping
    Overloop met een vaste kast, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en een douchehoek.

    Tweede verdieping
    Overloop, berging en 2 slaapkamers.

    Tuin
    Bij de woning zit een grote tuin. De achtertuin ligt op het zuidoosten. Achterop het perceel beschikt men over een vrijstaande stenen garage.

    KOM GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN EN NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.