Philip Klingestraat 9, Wilsum

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
8274BC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
200m²
Inhoud:
515m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • Riante hoekwoning op een heerlijke locatie!

    Aan een rustige straat in Wilsum staat deze goed onderhouden, duurzame en vooral instapklare hoekwoning! De woning beschikt over liefst 144 m2 woonoppervlakte. De uitbouw en de dakkapel boven maken de woning heerlijk ruim! Door de dakkapel aan de achterzijde biedt de woning 5 slaapkamers. De afwerking van de woning is zeer strak, waardoor u de woning zo kunt betrekken!

    Gebouwd in 2012, volledig geïsoleerd en in het bezit van een energielabel A. Heerlijk duurzaam wonen en lage maandlasten!

    Via de hal bereikt u de woonkamer. De zithoek is straatgericht en de keuken is met gemak royaal te noemen. De keuken, geplaatst in 2012, is uitgerust met een gaskookplaat en afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven. Via de openslaande tuindeuren loopt u zo de tuin in!
    Op de eerste verdieping zijn 3 fraaie slaapkamers te vinden. De nette badkamer beschikt over een ruime douche, toilet en wastafel.

    In 2020 is de tweede verdieping uitgebreid met een dakkapel. Dit levert enorm veel ruimte én licht op! Door de dakkapel zijn er nog 2 extra slaapkamers gecreëerd, wat het totaal op 5 slaapkamers brengt. Dat maakt de woning ideaal voor gezinnen!

    Doordat de woning op een hoek is gelegen is de tuin lekker ruim. Ook de tuin is tot in de puntjes afgewerkt en onder de overkapping is het heerlijk genieten!

    Gelegen nabij water en een groene omgeving. Vanuit de woning wandel je zo langs de prachtige IJssel! De basisschool en sportvereniging VV Wilsum tevens goed bereikbaar.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet en meterkast, woonkamer en open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop met technische ruimte, 2 slaapkamers

    Tuin:
    Gelegen op het oosten, de tuin beschikt over een berging met overkapping en achterom. De tuin is ook via de zijkant van de woning te bereiken.

    Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.