Molenbelt 6, Wilsum

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8274AK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
woonboerderij
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
318m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
1913
Plaats woning op:  




  • Prachtige rietgedekte woonboerderij. Deze woning beschikt over een volledig woonprogramma op de begane grond en is daarmee voor een breed publiek toegankelijk.

    Op slechts 5 tot 10 minuten rijden van steden als Zwolle en Kampen kunt u genieten van de rust en de natuur. Gelegen aan een rustige straat in de oude dorpskern van Wilsum, op loopafstand van de uiterwaarden en rivier De IJssel.

    De woning:

    Gebouwd omstreeks 1913 en nadien grondig verbouwd en gemoderniseerd. De woning wordt uitstekend onderhouden. Circa 3 jaar geleden is het rieten dak grotendeels vernieuwd. Ook qua isolatie voldoet de woning uitstekend. Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas zorgen voor lage energielasten.

    Bij de woning behoort een stenen garage/schuur met bergzolder. Dit bijgebouw is tevens voorzien van een rieten dak.

    Indeling
    Entree, hal, modern toilet, moderne badkamer met badkamermeubel, whirlpool, wasmachineaansluiting en vloerverwarming, werkkamer/kleine slaapkamer, keuken met ruimte voor een kleine eethoek, woonkamer met schouw, gashaard en terrasdeuren, 2e en 3e slaapkamer. Vanuit de eethoek heeft men blijvend vrij uitzicht richting de IJssel.

    De keuken is geplaatst in 2004 en is voorzien van een diepvries, vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuigkap en combi-oven.

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar zolderverdieping welke nu in gebruik is als berging. Er is voldoende ruimte aanwezig om eventueel 1 of 2 extra (slaap)kamers op zolder te maken.

    Tuin
    De tuin rondom de woning is keurig en stijlvol aangelegd. De oprit aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto's op het eigen perceel. De achtertuin. welke is als hoofdtuin dient is gelegen op het zuidoosten.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.