Hendrik Evinkstraat 10, Wilsum

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8274AZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
531m²
Inhoud:
850m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Mooi vrijstaand woonhuis aan de rand van Wilsum, met vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden.

    Gebouwd in 2006 een een perceel van 531 m2.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, inpandig toegang tot de garage, toilet, bijkeuken/wasruimte, werkkamer/slaapkamer met inloopkast, woonkamer met een tuingerichte living met zandstenen schouw en houtkachel, terrasdeuren, schuifdeuren naar de woon/eetkeuken aan de voorzijde van het huis. Vanuit de woonkamer heeft men vrij uitzicht over de weilanden en vanuit de keuken heeft men vrij zicht door de straat.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken met kookeiland en is voorzien van een natuurstenen werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron,vaatwasser en koelkast.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met mooie grote plavuizen voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, bergkast met opstelling cv-ketel, badkamer en 4 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over een inloopkast. De vloer op deze verdieping is afgewerkt met laminaat.

    De badkamer is ingericht met een grote douchehoek, ligbad, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar de zeer royale bergzolder. Indien gewenst kan er een vaste trap gerealiseerd worden en kunnen er nog 2 extra (slaap)kamers gecreƫerd worden.

    Overige
    De garage is in spouw gebouwd en voorzien van een keukenblok en loopdeur naar de achtertuin. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto's. De overige opstallen bestaan uit een houtopslagplaats en een houten tuinhuis.

    Ligging
    Wilsum is een dorp met een goede sfeer en heeft een kleine 1000 inwoners. Het is gelegen nabij rivier De IJssel en het buitengebied is onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Een ideale plek voor mensen die willen wonen in Zwolle of Kampen, maar dan rustig. Beide steden bevinden zich op enkele minuten rijden. De voorzieningen in Wilsum bestaan uit een buurtsuper, een school, een kerk, een voetbalvereniging een haven en een prachtig stukje strand.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.