Dorpsweg 64, Wilsum

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8274AG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
91m²
Perceeloppervlakte:
170m²
Inhoud:
376m³
Bouwperiode:
1950
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje!

    Deze charmante hoekwoning is zo te betrekken en ligt echt op een prachtige locatie op de dijk in Wilsum met een prachtig uitzicht over weilanden en de IJssel. Tevens beschikt de woning over een prachtige en gezellige achtertuin.

    De woonkamer is heerlijk licht en voorzien van een houten vloer en zandstenen schouw met gashaard. De achtergelegen dichte keuken is voorzien van een lichtstraat, waardoor de keuken ook heerlijk licht is. Via de keuken kun je de tuin in, maar ook naar de achtergelegen aanbouw met de badkamer, bijkeuken en slaapkamer op de verdieping. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap.
    De badkamer is in 2018 vernieuwd en prachtig modern uitgevoerd, voorzien van douchehoek, wastafelmeubel, toilet en betegeling tot aan het plafond.
    De tuin is een geweldige plek om heerlijk te genieten van de zon, maar waar ook de nodige schaduw is. Tevens is er een sfeervolle overkapping en houten berging aanwezig. Vanuit de tuin is er een achterom naar de speelweide.

    Op de verdieping zijn 3 slaapkamers over 2 verschillende gebouwen gelegen. Eén slaapkamer is bereikbaar vanuit de bijkeuken en de andere twee vanuit de hal aan de voorzijde van de woning. Tevens is er een bergzolder aanwezig.

    Wilsum is een kleine gemeenschap gelegen tussen Kampen en Zwolle aan de IJssel en hier kan je heerlijk recreëren op en rond de IJssel. Verder zijn er diverse verenigingen actief. Kampen en Zwolle zijn per auto binnen enkele minuten bereikbaar.

    Indeling:

    Begane grond
    Entree, hal, woonkamer, dichte woonkeuken, bijkeuken en badkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast.
    Slaapkamer 3 en CV-ruimte

    Zolder:
    Bergzolder.

    Belangstelling voor deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.