Herenstraat 60, Raalte

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
8102CV
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
43m²
Inhoud:
145m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Wat een toplocatie! Een gezellig 2-kamer appartement in het hart van het dorp! Het appartement is keurig onderhouden met nette keuken en badkamer en heeft een oppervlakte van ca. 43 m².

    Het complex heeft 2 ingangen. De hoofdingang aan de Herenstraat (naast Juud en Jul) en een “achter”ingang aan de Herenhof die toegang biedt tot de gezamenlijke fietsenberging. Parkeren (met parkeervergunning) kun je op korte afstand op de Herenhof.

    Achter de voordeur heb je alle privacy! Je komt de hal binnen, waar je toegang hebt tot de meterkast en een bergkast. Aan de hal grenst de badkamer met douche, wastafel, wasmachine aansluiting en boiler. Vanuit de hal kun je ook de slaapkamer betreden. Het tweepersoonsbed past precies en er is ook nog ruimte voor een grote kledingkast.

    Vanuit de hal loop je zo de open keuken en de woonkamer in. Wat een mooie plek om te vertoeven! Je zit op een fijne hoogte, zodat je alle privacy hebt.

    Het balkon grenst aan de woonkamer en de ligging is op het westen, dus geniet je van de middag en avondzon.

    Kenmerken:
    - Bouwjaar: 1979
    - Woonoppervlakte: circa 43 m²
    - VvE kosten: € 86,70 per maand, daar komt € 97,50 per maand bij voor het voorschot op gas en water. Gasverbruik wordt gemeten door middel van een radiatormeter. Elektra regelt de eigenaar zelf.
    - Eigen meterkast, gezamenlijke cv-ketel.
    - Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond met privé vaste kast.

    Raalte
    Het centrum van Raalte kenmerkt zich door een mooi en gemoedelijk winkelcentrum met diverse supermarkten, horeca- en winkelaanbod. Grote winkelketens zoals de Hema en Action worden afgewisseld met diverse lokale ondernemers die speciaalzaken hebben. In en om het centrum worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals Stoppelhaene, Ribs & Blues, modeshows en koopzondagen.

    Altijd al in een prachtig appartement willen wonen in het centrum van Raalte?
    Pak deze kans en kom zeker een kijkje nemen om dit mooie appartement te ervaren.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.