Hogeweg 41, Kamperveen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 895.000,- k.k.
Postcode:
8278BC
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
3010m²
Inhoud:
700m³
Bouwperiode:
1930
Plaats woning op:  




  • Prachtige vrijstaande woning op een toplocatie!

    Gelegen in het mooie groene landschap in het buitengebied van de gemeente Kampen.

    Het landhuis is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930. In 2009/2010 is de woning min of meer herbouwd en voorzien van hedendaags comfort en goede isolatie. In 2022 is de woning aan de achterzijde nog uitgebouwd met een prachtige serre/tuinkamer. Het grote bijgebouw is in 2011 gerealiseerd, volledig in stijl met het woonhuis. In dit bijgebouw hebben de huidige eigenaren een prachtige B&B gerealiseerd. De koper kan dit voortzetten, maar de ruimte leent zich ook uitstekend voor; kantoor of praktijkruimte, mantelzorgwoning, gastenverblijf, woonruimte voor één van de kinderen die moeilijk woonruimte kan vinden.

    Het is hier heerlijk wonen. Aan een rustige weg welke kronkelt langs de natuurkolken in een prachtig natuurgebied. Genieten van vrij uitzicht over de landerijen en wegdromen bij een prachtige zonsondergang. Ondanks de grote mate van vrijheid die men hier geniet bevindt de woning zich toch niet al te ver van stedelijke en dorpse voorzieningen. Steden als Kampen, Zwolle en Elburg zijn binnen 10 tot 20 minuten met de auto te bereiken.

    De buitenkavel is eveneens geheel gerenoveerd en prachtig aangelegd. Voorts bestaat het perceel uit een deel van de natuurkolk met een zeer rijk visbestand en een vlonder terras aan het water.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, meterkast, sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van het huis met houtkachel, inbouwkast en prachtig uitzicht over de weilanden, centraal in het huis gelegen eetkamer, deur naar de kelder, toiletruimte, woonkeuken aan de achterzijde van de woning met aansluitend een bijkeuken en een deur naar de tuinkamer/serre. De begane grondvloer is grotendeels afgewerkt met een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

    Verdieping
    Overloop, grote slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, centraal in het huis gelegen badkamer en een grote slaapkamer met grote kastenwand aan de voorzijde van de woning. Indien gewenst kan één van de twee grote slaapkamers worden gesplitst in twee slaapkamers.

    De badkamer is ingericht met een inloopdouche, whirlpool, wandcloset en een badkamermeubel met dubbele wastafelkraan. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

    B&B /Gastenverblijf
    Woon/slaapkamer met een keukenblok en een badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, toilet en wastafel.

    Garage
    De garage is voorzien van een tegelvloer en is volledig geïsoleerd.

    Overige opstallen
    In de weide bevindt zich nog een schuur met een verblijf voor de kippen en er is een riet gedekte schapenschuur.

    Bijzonderheden
    - Volledig geïsoleerd (voorlopig is er een label-B aan de woning toegekend, de aanvraag voor een definitief label loopt)
    - Nieuwe cv-ketel in het hoofdverblijf
    - Airco aanwezig
    - Mechanische Ventilatie aanwezig
    - Alarminstallatie aanwezig
    - Visrijke kolk naast de woning
    - Rustige, fijne en veilige woonomgeving
    - Voldoende parkeerparkeergelegenheid op eigen grond

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.