Zuster Jozefinestraat 9, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
8265TM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
128m²
Perceeloppervlakte:
145m²
Inhoud:
474m³
Bouwperiode:
2019
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje!

    Spullen pakken en verhuizen maar, want deze woning is helemaal af! Gebouw in 2019 en gelegen aan een rustige weg in de wijk 'Stationskwartier' ligt deze keurig onderhouden hoekwoning.

    Via de hal loop je door de prachtige zwarte houten deur de sfeervolle woonkamer in. De woonkamer is tuingericht en heerlijk licht! Extra comfort krijg je door de vloerverwarming die aanwezig is op zowel de begane grond als eerste verdieping. Extra opbergruimte vind je in de handige trapkast. De keuken is ingericht met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur; een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, koelkast en combi-oven magnetron. De keuken beschikt over een speelse bar aan de straatzijde van de woning; een heerlijk plekje!

    Op de eerste verdieping zijn 3 fraaie slaapkamers te vinden. Ook op deze verdieping geniet je van het comfort van vloerverwarming! De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en dubbele regendouche. Ook de tweede verdieping biedt een grote ruimte die multifunctioneel is in te delen. Denk bijvoorbeeld aan 1 of 2 slaapkamers, een werkkamer of gewoon opslagruimte; de zolder leent zich perfect voor verschillende doeleinden.

    De tuin is gelegen op het oosten en beschikt over een houten berging met elektra. Via de achterom bereik je gemakkelijk de achterzijde van de tuin. Ideaal voor de fietsen!
    Door het jonge bouwjaar is de woning niet alleen in uitstekende staat, maar uiteraard ook lekker duurzaam. Mede door de isolatie en 6 zonnepanelen beschikt de woning over een energielabel A. Heerlijk lage maandlasten dus!

    Gelegen in de populaire wijk het Stationskwartier, op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen als de Albert Heijn, Aldi, HEMA en Kruidvat. Ook sportverenigingen en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Binnen 5 minuten lopen bereikt u daarnaast station Kampen Zuid, die een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam. Ook Zwolle bereikt u via de nabijgelegen N50.

    Indeling:

    Begane grond
    Entree, hal met toilet en meterkast, trapopgang, woonkamer en open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop en 4e slaapkamer of nader in te delen ruimte

    Tuin:
    Gelegen op het oosten en voorzien van een houten berging en achterom

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.