Zuster Jozefinestraat 31, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 435.000,- k.k.
Postcode:
8265TM
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
140m²
Perceeloppervlakte:
153m²
Inhoud:
497m³
Bouwperiode:
2018
Plaats woning op:  




  • Spullen pakken en verhuizen maar!

    Wij bieden u aan: deze sfeervolle, duurzame en instapklare tussenwoning! Gelegen in de prachtige wijk 'Stationskwartier' aan een groenstrook in een rustige straat. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde en beschikt daardoor over een riante woonkamer. De openslaande tuindeuren maken het helemaal af én zorgen voor een heerlijk lichte zithoek! Nog een pluspunt: het plafond en wanden zijn glad gestuct en dat zorgt voor een strakke afwerking.

    Via de hal bereikt u de woonkamer met open keuken. De gehele begane grond beschikt over vloerverwarming. De keuken heeft lekker veel kastruimte en is uitgerust met een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en koel-vriescombinatie. Aan de voorzijde van de woning heeft u vrij uitzicht over de groenstrook met een speeltuintje voor de kinderen.

    Op de eerste verdieping zijn 3 fraaie slaapkamers te vinden. De badkamer is ruim en ingericht met een wastafel, designradiator, toilet en doucheruimte. De tweede verdieping is met gemak royaal te noemen en leent zich goed als extra slaapkamer (of twee!) of kantoorruimte. De toch al zo duurzame woning beschikt ook nog eens over 11 zonnepanelen en een airco, wat resulteert in lage maandlasten!

    De fraai aangelegde tuin is gelegen op het oosten en ingericht met een prachtige overkapping. Hier is het heerlijk vertoeven! De berging is in de overkapping verwerkt, ideaal voor het bergen van de nodige spullen en fietsen.

    Gelegen in de populaire wijk het Stationskwartier, op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen als de Albert Heijn, Aldi, HEMA en Kruidvat. Ook sportverenigingen en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Binnen 5 minuten lopen bereikt u daarnaast station Kampen Zuid, die een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam. Ook Zwolle bereikt u via de nabijgelegen N50.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet en trapopgang, woonkamer met open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer

    Tweede verdieping:
    Overloop met ruimte voor een 4e slaapkamer

    Tuin:
    Gelegen op het oosten en voorzien van een overkapping met zonnepanelen en achterom.

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact met ons op!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.