Zilverschoon 42, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
8265HB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
118m²
Perceeloppervlakte:
190m²
Inhoud:
502m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Een prachtige kans!

    Deze te moderniseren woning biedt enorm veel potentie voor de toekomstige eigenaar. Gelegen op de hoek van de Zilverschoon, omgeven door groen en op een steenworp afstand van diverse voorzieningen. Met een royaal perceel van 190 m2 én garage heeft de woning veel te bieden!

    De woning is gebouwd in 1979 en beschikt over 118 m2 woonoppervlakte. Ingericht met een ruime tuingerichte zithoek, 4 slaapkamers, ruime badkamer en garage die ook vanuit de keuken bereikbaar is.

    Via de hal bereik je de woonkamer met straatgerichte keuken. Wat direct opvalt is de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning. Ideaal is de opening tussen de keuken en garage die is gerealiseerd, waardoor de garage ook van binnen te bereiken is. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers te vinden. De badkamer is lekker ruim en daarom makkelijk naar smaak in te richten!

    Op de tweede verdieping is een handige splitsing gemaakt tussen de overloop met technische ruimte en de 4e slaapkamer. Door het zijraam heb je ook op deze kamer een mooie lichtinval.

    De garage biedt veel ruimte voor het opbergen van de spullen of de auto. De tuin is gelegen op het zuidwesten en daardoor heerlijk zonnig.

    De woning is gelegen aan een rustige weg met vrij uitzicht aan de voorzijde. De Zilverschoon staat bekend als een rustige wijk op een toplocatie. In de nabije omgeving liggen veel voorzieningen, onder andere winkelcentrum Penningkruid, diverse basisscholen en sportverenigingen, en ook de binnenstad en het Stadspark zijn zo te bereiken. Via de nabijgelegen N50 is het 20 minuten rijden naar Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet en meterkast, keuken met toegang tot de garage, woonkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop en 4e slaapkamer.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten en beschikt over een achterom.

    Pak jij deze unieke kans? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.