Zeebies 11, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8265EN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
114m²
Perceeloppervlakte:
140m²
Inhoud:
386m³
Bouwperiode:
1972
Plaats woning op:  




  • Ruime tussenwoning met garage!

    Gelegen op een uitstekende locatie. De woning ligt namelijk aan een rustige straat en ligt aan de achterzijde volledig vrij aan een groenstrook met speelveld en speeltuin. Op loopafstand van winkelcentrum Penningkruid en ook dichtbij vele andere voorzieningen zoals het stadspark, de binnenstad, de winkels, scholen, sportverenigingen en het zwembad.

    Het huis is gebouwd in 1972 en is de laatste 25 jaar met veel plezier door de huidige eigenaar bewoond. Deze heeft de woning goed onderhouden en heeft de nodige verbeteringen doorgevoerd. Zo is er dubbel glas geplaatst, is het dak extra geïsoleerd, is er vloerverwarming aangelegd. Deze maatregelen hebben er voor gezorgd dat de woning een mooi energielabel B heeft gekregen. Ook is de riolering vrij recent nog vervangen.

    Ideaal zijn de tuinen aan zowel de voor én achterzijde van de woning waardoor er altijd wel een plek in de zon én schaduw te vinden is. Aan de voorzijde van de woning is een vrijstaande stenen garage te vinden.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron.

    Eerste verdieping:
    Overloop, badkamer en 2 slaapkamers (voorheen 3). De badkamer is ingericht met wastafel, toilet en ligbad met douche. Het is eenvoudig om op deze verdieping de oorspronkelijke indeling weer terug te brengen naar 3 slaapkamers.

    Tweede verdieping:
    Overloop, wasruimte, berging en een 3e slaapkamer.

    Garage:
    De garage die bij de woning behoort wordt in de praktijk meer gebruikt als berging. Om de garage weer toegankelijk te maken voor een auto, zal het trottoir opgehoogd moeten worden. Desalniettemin een heerlijke ruimte en een groot pluspunt, aangezien er in de praktijk maar weinig tussenwoningen zijn die over een garage beschikken.

    Tuin
    De woning beschikt over 2 tuinen die in de praktijk ook beiden als zodanig gebruikt worden. In de voortuin geniet je met name van de middag en avondzon en in de achtertuin met name van de ochtend en middagzon. De achtertuin is relatief klein, maar ligt wel heerlijk vrij.

    Interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op, wij plannen graag een bezichtiging met u in!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.