Zandrug 42, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 500.000,- k.k.
Postcode:
8266LE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
137m²
Perceeloppervlakte:
253m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Op zoek naar een ideale plek om te wonen, speciaal voor gezinnen?

    Welkom in deze prachtige, halfvrijstaande woning in de zeer geliefde en kindvriendelijke buurt Het Onderdijks!

    Deze goed onderhouden woning biedt niet alleen veel ruimte, maar is ook gunstig gelegen aan een groenstrook. Stap binnen in de ruime woonkamer die naadloos overgaat in de royale, uitgebouwde eetkeuken, allemaal comfortabel verwarmd dankzij vloerverwarming.

    Daarnaast ontdek je op de begane grond een ruime bijkeuken met handige aansluitingen voor de wasmachine en droger.

    De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, elk voorzien van handige rolluiken. De badkamer is voorzien van gemakken, met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

    De tweede verdieping is uitgerust met een dakkapel, waardoor een vierde slaapkamer is ontstaan. Bovendien zorgt de geïnstalleerde airconditioning ervoor dat je zomers kunt genieten van koelte en 's winters van warmte. Verder is er op deze verdieping veel bergruimte.

    Vanuit de gezellige woonkeuken en bijkeuken stap je zo de tuin in, die weinig onderhoud vraagt en op het noordwesten ligt. Onder de veranda kun je 's avonds tot laat ontspannen. En als klap op de vuurpijl is er een vrijstaande garage voor al je opslagbehoeften, naast de twee beschikbare parkeerplekken, en een handige overkapping voor fietsen of tuingereedschap. Een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gemak!

    Het Onderdijks is een prachtige omgeving om te wonen. Je woont hier op steenworpafstand van mooie wandel- en fietsroutes langs de rivier de IJssel of het Reevediep. Binnen de wijk vind je diverse scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen en fiets- en wandelpaden. Ook is het historische stadscentrum van Kampen gemakkelijk bereikbaar, waar je kunt genieten van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels. Het kwinkelcentrum op het Stationskwartier, het treinstation Zuid en Rijksweg N50 zijn tevens op korte afstand bereikbaar.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer met trapkast, woonkeuken en bijkeuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop/technische ruimte en de vierde slaapkamer met veel bergruimte achter de knieschotten.

    Tuin:
    De tuin is zowel aan de voor- als achterkant gelegen. De overkapping in de achtertuin biedt extra zitruimte in de schaduw. Achter de woning vind je twee eigen parkeerplekken.

    Belangstelling voor deze ideale gezinswoning? Neem dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u in.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.