Winde 75, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 365.000,- k.k.
Postcode:
8265EG
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
167m²
Perceeloppervlakte:
334m²
Inhoud:
647m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Wat een heerlijke plek om te wonen! Net buiten het oude stadscentrum van Kampen bevindt zich deze ruime twee-onder-een-kapwoning.

    Het huis is gebouwd op een ruim perceel van 334 m2 en ligt aan de achterzijde vrij aan een brede watergang. De woning is gebouwd in 1974 en is nadien flink uitgebouwd. Zo is de woning aan de voorzijde uitgebouwd met een grote erker en aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een serre.

    Het geheel is gelegen nabij diverse scholen, het winkelcentrum ‘Penningkruid’ en de monumentale binnenstad van Kampen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toilet met fontein, straatgerichte woonkamer met een houtkachel, tuingerichte eethoek met open keuken en inpandig toegang tot de garage. De aangebouwde serre zorgt voor een zee van licht in de kamer en de keuken. De begane grond is grotendeels afgewerkt met een mooie eikenhouten vloer.

    De keuken is ingericht met een moderne en riante hoekkeuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en een combi-oven.

    1e verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 2 erg ruim. De badkamer is eveneens vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een toegangsdeur naar het balkon.

    2e verdieping
    Zeer royale overloop met de wasmachine aansluiting, de CV opstelling en veel bergruimte. Toegang tot de 4e ruime slaapkamer voorzien van 2 dakramen en een wastafel met een warm en koudwaterpunt.

    Garage
    Naast de woning bevindt zich de ruime garage met een lengte van 8,20m. De garage is aan de voorzijde voorzien van openslaande houten deuren, een toegangsdeur in de zijgevel naar de achtertuin, een uitstortgootsteen met koudwaterpunt en elektra en verlichting. De garage is vanuit de woning bereikbaar. Tevens is er achter de garage een houten tuinberging gerealiseerd en een overkapping voor de houtopslag.

    Tuin
    De achtertuin is maar liefst 17 meter diep en grenst aan de achterzijde aan een groenstrook met een brede watergang. De tuin wordt gekenmerkt door veel groen en veel privacy. Aan de voorzijde beschikt men over een ruime oprit waar 2 auto's kunnen staan.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.