Wilhelminalaan 66, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 150.000,- k.k.
Postcode:
8262DG
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
95m²
Inhoud:
256m³
Bouwperiode:
1930
Plaats woning op:  




  • Stop met zoeken als je een woning zoekt die af is!

    Deze sfeervolle jaren '30 woning is volledig gemoderniseerd en is voorzien van een prachtige keuken en badkamer. Drie slaapkamers een ruime woonkamer en een tuintje op het zuiden maken het plaatje compleet. De woning is gelegen aan een mooie brede laan met leuke jaren '30 huizen. Op loopafstand van de binnenstad, het stadspark en het nieuwe winkelcentrum in de Hanzewijk.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, kelderkast annex meterkast (v.v. een moderne groepenkast), ruime woonkamer met 2 inbouwkasten en een eikenhouten vloer, uitbouw met een keuken, toilet en een badkamer. De keuken is in 2010 nieuw geplaatst en is ingericht met een granieten werkblad, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een Boretti fornuis met 6-pits gaskookplaat en oven. De badkamer is in 2008 vernieuwd en is ingericht met een groot ligbad/whirlpool, een badkamermeubel met wastafel en een douchecabine met stortdouche en handdouche. Het plafond in de badkamer is strak afgewerkt en voorzien van inbouwverlichting en er is mechanische ventilatie aanwezig.

    Verdieping
    Overloop, inbouwkast, 2 slaapkamers aan de achterzijde met een dakkapel en een grote slaapkamer aan de voorzijde met een inbouwkast.

    Zolder
    Vlizotrap naar bergzolder met dakraam. De zolder is geïsoleerd en keurig afgetimmerd.

    Buitenruimte
    Aan de achterzijde van de woning beschikt men over een tuintje/binnenplaats met een zijuitgang. Een ideale plek om lekker in het zonnetje te zitten. Deze tuin ligt namelijk op het zuiden.

    Berging
    Achterin de tuin beschikt men over een stenen berging. De steeg naast de woning is grotendeels overkapt en biedt ruimte voor het stallen van fietsen en containers. Over de volle lengte van de overkapping bevindt zich nog een handige bergzolder.

    KORTOM EEN PLAATJE! IETS VOOR U? BEL DAN GERUST MET 038-3336633 VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.