Waard 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8266LV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
118m²
Perceeloppervlakte:
191m²
Inhoud:
430m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Mooie hoekwoning op een ruim perceel!

    In de gewilde en jonge woonwijk “Onderdijks” staat deze goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een ruime woonkamer is ontstaan. De woonkamer is licht en heeft openslaande tuindeuren die toegang geven tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin met gezellige veranda. De strakke keuken is aan de voorzijde gelegen en lekker ruim.

    Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. De moderne badkamer is voorzien van alle gemakken, zoals een ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en toilet. Door toepassing van de dakkapel op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers gecreëerd. Kortom, aan ruimte geen gebrek!

    De woning is niet alleen voorzien van zonnepanelen, maar ook van airco's waardoor u ook in de zomer de woning lekker koel houdt. De locatie is perfect; een mooie hoekkavel, met extra ruimte aan de zijkant voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of een aanhangwagen.

    Gelegen in de woonwijk ‘Het Onderdijks’, een ideale omgeving voor kinderen door de diverse speeltuinen, voetbalveldjes en 2 scholen. Tevens bent u binnen circa 15 minuten in het centrum van Kampen of Zwolle

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer met trapkast en open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast.

    Tweede verdieping:
    Overloop met wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte achter de knieschotten, slaapkamer 4 en 5. Verder staan op deze etage de CV-combiketel en de mechanische ventilatie unit.

    Tuin:
    De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het oosten, waardoor je de ochtend en middagzon in de tuin hebt, maar zeker 's avonds onder de veranda ook nog kan genieten van de avondzon. Tevens is er ook nog een houten berging en achterom aanwezig.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.