Voorstraat 116-2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 135.000,- k.k.
Postcode:
8261HV
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
81m²
Inhoud:
250m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Indien u op zoek bent naar een sfeervolle woning of appartement in de binnenstad van Kampen, dan is dit mogelijk heel interessant voor u. Gerenoveerd appartement met dakterras. Het appartement beschikt nu over 1 slaapkamer, maar kan indien gewenst met 2 slaapkamers worden opgeleverd (zie onderstaande omschrijving EXTRA SLAAPKAMER)

    Via de entree aan de Voorstraat bereikt men het appartement welke is gelegen op de eerste verdieping. Het adres is Voorstraat, maar eigenlijk is het appartement zelf gesitueerd aan de zijde van de Oudestraat.

    Indeling

    Entree, hal, slaapkamer met deur naar het dakterras, badkamer, toiletruimte, gang met kastenwand, deur naar de halfopen keuken met aansluitend een ruime woonkamer met gashaard en een geweldig leuk uitzicht op de Oudestraat.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

    De badkamer is ingericht met een wastafel en een ligbad met douche. De toiletruimte is ingericht met een wandcloset een urinoir en een wastafel.

    Het dakterras van circa 3 x 3,5 meter is net voorzien van een nieuw vlonder terras en is een heerlijke plek om te zitten.

    EXTRA SLAAPKAMER
    Indien gewenst kan het appartement worden opgeleverd met een extra slaapkamer. De ruimte waar zich nu de keuken bevindt wordt een 2e slaapkamer. Er zal dan een nieuwe keuken worden geplaatst in de woonkamer, de wanden zullen opnieuw worden afgewerkt en er zal een nieuwe vloer worden gelegd.

    Koopsom inclusief verbouwing = €145.000,-

    Vereniging van Eigenaren
    Er is een uitgebreid meerjarenonderhoudsplan aanwezig en er wordt maandelijks gereserveerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstig onderhoud. Ook de kosten voor de verzekering zijn bij de servicekosten inbegrepen.

    Deze woning komt in aanmerking voor een starterslening.

    Startersleningen worden door de gemeente beschikbaar gesteld om je te helpen je eerste huis te kopen.

    Nu is dus het beste moment om je eerste huis te kopen met een renteloze Starterslening!

    OP=OP

    Dus vraag bij ons kantoor naar de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een starterslening.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.