Vloeddijk 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 515.000,- k.k.
Postcode:
8261GA
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
153m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
599m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Zo wil je wonen!

    Aan de gracht, in een mooie royale woning met een tuin op het zuiden en een achteringang/uitgang. En dan ook nog eens in een huis met een prachtige uitstraling. Dit huis met o.a. 4 slaapkamers is voor een brede doelgroep geschikt. Zo kan er een gezin wonen, maar ook de 50 plussers die graag de gezelligheid van de stad dichtbij wil hebben. Vanaf de woning loop je direct het centrum in. Winkels, restaurants, bioscoop en theater, allemaal lopend te bereiken. Parkeren is hier eigenlijk nooit een probleem. In de nabijheid van de woning, vind je altijd een plekje voor de auto.

    Het mooiste plekje van het huis? Tja, dat zijn er veel, maar de erker op de eerste verdieping is toch wel één van onze favorieten! Vanuit deze erker kijk je prachtig uit over de stadsgracht en kun je de boten over de IJssel zien varen.

    Indeling

    Begane grond
    Overdekte entree, ruime hal met meterkast, trapopgang en toilet, woonkamer met een straatgerichte zithoek, centraal een eetkamer met aansluitend een open keuken. De keuken is ingericht met een nette inbouwkeuken en er is een grote vaste kast/voorraadkast van 80 x 130, ideaal voor de boodschappen.

    Via de hal en via de keuken heb je toegang tot een halletje/bijkeuken die weer in verbinding staat met de achtertuin. Tevens bevindt zich hier nog een ruime voorraadkast en heeft men via deze ruimte toegang tot de kelder.

    De woonkamer en de eetkamer kun je middels de en-suite deuren van elkaar scheiden, uitgevoerd met glas-in-lood deuren.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, dakterras en twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over grote inbouwkasten en de erker met het prachtige uitzicht. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over vaste kasten en kijkt uit op het dakterras aan de achterzijde, welke bereikbaar is via de badkamer. De gemoderniseerde badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel met wastafel.

    Dakterras
    Het dakterras van circa 3x3 meter ligt heerlijk op het zuiden en beschikt over een bergkast, ideaal voor bijvoorbeeld de kussens van de lounge set.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte, grote zolderkamer/werkkamer/slaapkamer, bergruimte en een vierde slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

    Tuin
    Het huis beschikt over een relatief ruime stadstuin welke gunstig is gesitueerd op het zuiden.

    Berging
    Achterin de tuin bevindt zich een ruime berging van circa 6x3 meter welke direct aansluit op de steeg die dient als achteruitgang/ingang.

    Hier graag wonen? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor! Wij laten het huis graag aan je zien en begeleiden het verkooptraject van A tot Z.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.