Veenmos 193, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8265HW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
127m²
Perceeloppervlakte:
131m²
Inhoud:
421m³
Bouwperiode:
1980
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje!

    Gelegen aan de rand van de Veenmos in de wijk 'Cellesbroek' en zo te betrekken! Deze woning beschikt over verrassend veel ruimte en liefst 5 fraaie slaapkamers. Ideaal voor gezinnen! Ook aan verduurzaming is gedacht; onder andere door het plaatsen van 8 zonnepanelen en airco beschikt de woning over energielabel A. Hierdoor profiteer je van lage maandlasten en een hogere leencapaciteit!

    De woonruimte is tot in de puntjes afgewerkt en keurig onderhouden. Doordat de keuken verplaatst is naar de achterzijde van de woning profiteer je optimaal van de ruimte in de woonkamer. De zithoek en eetkamer zijn hierdoor riant!
    Tevens beschikt deze ruimte over een handige voorraadkast. De nette keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Via de keuken is tevens de tuin bereikbaar.

    Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers te vinden. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel en toilet. Op zolder zijn nog eens 2 slaapkamers gesitueerd (waarvan één met airco) wat het totaal op 5 brengt. Op de overloop is een handige wasruimte gemaakt.

    Geniet van de zon! De tuin is gelegen op het zuidwesten en daardoor heerlijk zonnig. De prachtige overkapping biedt daarnaast een comfortabele buitenruimte; hier is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden! Aan de overkapping vast bevindt zich een bergruimte met toegang tot de achterom.

    Gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Cellesbroek' aan een rustige weg. Basisscholen, sportverenigingen en winkelvoorzieningen zijn in de nabije omgeving gelegen en makkelijk bereikbaar. Zo bereik je winkelcentrum Penningkruid met onder andere de Jumbo binnen enkele minuten fietsen. Ook de binnenstad en het Stadspark zijn op fietsafstand bereikbaar. Via de nabij gelegen uitvalswegen bereik je tevens makkelijk omliggende steden als Zwolle en Emmeloord.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, eetkamer, woonkamer, keuken, toilet met trapopgang.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer

    Tweede verdieping:
    Overloop met wasruimte, 2 slaapkamers.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten en voorzien van een overkapping en berging met achterom.

    Interesse in deze prachtige woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.