van Hasseltstraat 36, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8266DL
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
138m²
Perceeloppervlakte:
131m²
Inhoud:
512m³
Bouwperiode:
1933
Plaats woning op:  




  • Wauw, sfeervoller krijg je het niet!

    Een monumentale hoekwoning uit de jaren '30 in één van de meest geliefde wijken van Kampen! De woning blinkt uit in de sfeervolle jaren '30 stijl en is in 2015 volledig gerenoveerd. Zo zijn de badkamer, toilet, keuken, elektra en CV-ketel vervangen en is het stucwerk opnieuw gedaan. De woning is gebouwd volgens de Amsterdamse School architectuur, en daarom aangemerkt als gemeentelijk monument. Ook is er gedacht aan verduurzaming: zo is de woning voorzien van dubbel glas, vloerisolatie en dakisolatie.

    De sfeer wordt bepaald door de mooie bouwstijl van de woning, de granito vloer in de hal, diverse glas-in-lood-deuren, en-suite deuren en paneeldeuren. Deze authentieke details worden gecombineerd met hedendaags comfort. Zo is er bijvoorbeeld een royale badkamer gerealiseerd (voormalige slaapkamer), beschikt men over een modern toilet en is de keuken in de stijl van de woning vernieuwd. Ook beschikt men over vloerverwarming in de woonkamer, heerlijk comfortabel.

    Locatie/ligging:
    Kampen – Zuid, sinds de komst van het Stationskwartier bij het (nieuwe) station, tegenwoordig ook wel Oud – Zuid genoemd.
    Een prettige wijk voor kinderen om in op te groeien door de aanwezigheid van meerdere scholen en diverse speeltuinen.
    De slager, de bakker en de supermarkt liggen op loopafstand. Voor verkoeling in de zomer loop je in korte tijd naar de ‘Bovenhaven’ en de rivier de IJssel. Ook voor een heerlijke wandeling in het prachtige groene stadspark of shoppen en dineren in de altijd gezellige binnenstad van Kampen hoef je niet ver te lopen.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet, woonkamer, eetkamer, dichte keuken, berging. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en Quooker.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. Een van de slaapkamers beschikt over een leuk balkon met een fraai uitzicht door de straat. De badkamer is met gemak royaal te noemen en uitgerust met dubbele wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche.

    Tweede verdieping:
    Overloop, wasruimte en 2 slaapkamers.

    Tuin:
    De tuin is gelegen op het zuidwesten waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon in de tuin! De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en voorzien van een houten berging. Ideaal voor het opbergen van spullen en fietsen!

    Interesse in deze fantastische woning? Neem dan contact met ons op!
    038-3336633
    info@alex-makelaars.nl

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.