van Gelderplantsoen 71, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 269.000,- k.k.
Postcode:
8266HD
Ligging:
aan water
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
391m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
1987
Plaats woning op:  




  • Bent u op zoek naar een woning op een prachtige locatie met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond? Dan is het zeker de moeite waard om deze woning een keer te bekijken.

    Deze geschakelde semibungalow is gelegen op één van de mooiste locaties in Kampen. Overal dichtbij en toch ook heerlijk vrij wonen met een mooie tuin welke aan de achterzijde grenst aan het water. Voorzieningen zoals bibliotheek, winkels, supermarkten, sporthal, zwembad, gemeentehuis, stadspark en de Kamper binnenstad liggen op loopafstand.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, bijkeuken, garage/berging, garderobe, toilet, meterkast, badkamer, slaapkamer met vaste kast, ruime woonkamer met een tuingerichte zithoek met gashaard en schuifpui naar het terras, centraal gelegen eethoek en een halfopen keuken.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak. In de keuken bevindt zich tevens nog een grote voorraadkast.

    De sanitaire voorzieningen zijn modern en neutraal qua kleurstelling.

    Verdieping
    Overloop, twee slaapkamers en een centraal gelegen bergruimte met opstelling cv-ketel. Indien gewenst kan er op deze verdieping vrij eenvoudig een 2e badkamer worden gerealiseerd.

    Vliering
    Vanaf de overloop heeft men via een luik toegang tot een vliering.

    Tuin
    De woning is gelegen op een mooi perceel van 391 m². Aan de voorzijde beschikt men over een royale oprit voor het parkeren van meerdere auto's. Aan de achterzijde bevindt zich een mooie tuin welke uitstekend op het zuidoosten is gelegen en waar men kan genieten van de vrije ligging tegen het groen en de watergracht.

    KORTOM EEN UNIEKE KANS!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.