Valkstraat 21, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 125.000,- k.k.
Postcode:
8261KL
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
80m²
Perceeloppervlakte:
56m²
Inhoud:
250m³
Bouwperiode:
1894
Plaats woning op:  




  • Deze woning komt in aanmerking voor een starterslening.

    Startersleningen worden door de gemeente beschikbaar gesteld om je te helpen je eerste huis te kopen.

    Nu is dus het beste moment om je eerste huis te kopen met een renteloze Starterslening!

    OP=OP

    Dus vraag bij ons kantoor naar de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een starterslening.

    Een prachtige starterswoning met een uitstekende sfeer en goede ruimte. Gelegen aan de rand van de binnenstad, direct grenzend aan het stadspark.

    Het huis is door zijn karakteristieke stijl benoemd tot gemeentelijk monument. Oorspronkelijk gebouwd in 1902 en inmiddels verbouwd tot een comfortabel huis welke aan de hedendaagse eisen voldoet.

    Er zijn goede parkeermogelijkheden (met vergunning) in de directe omgeving van het huis en op enkele minuten lopen kan men gratis parkeren op verschillende locaties.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast (voorzien van een moderne groepenkast), ruime toilet, trapopgang, relatief ruime woonkamer met een straatgerichte zithoek en ruimte voor een grote eethoek, open keuken en aansluitend een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer wordt gekenmerkt door het mooie hoge plafond. Via de terrasdeuren bereikt men de kleine buitenplaats. Ideaal om in de binnenstad toch lekker buiten te kunnen zitten.

    De keuken is ingericht met een nette inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap.

    Verdieping
    Overloop met dakraam, slaapkamer met dakraam, grote slaapkamer met dakraam en een badkamer met een ruime inloopdouche, toilet en wastafel.

    Zolderverdieping
    Vaste trap naar de zolder met dakraam en opstelling cv-ketel. De ruimte kan gebruikt worden als berging, maar eventueel ook als logeerkamer.

    De vraagprijs van de woning is uiterst scherp gesteld waardoor er weinig tot geen onderhandelingsruimte is. U krijgt echt veel waar voor uw geld! Wilt u deze woning een keer van binnen zien? Bel dan gerust voor een vrijblijvende bezichtiging met 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.