Twiegweerd 35, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
8266KC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
137m²
Perceeloppervlakte:
190m²
Inhoud:
513m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Ruime tussenwoning met vrij uitzicht, 5 slaapkamers en een garage met eigen oprit!

    Deze rustig gelegen tussenwoning op "Het Onderdijks" is echt een plaatje! De woonkamer is uitgebouwd en heeft een grote schuifpui, waardoor er veel licht binnen komt. De moderne gietvloer is makkelijk in onderhoud en heeft vloerverwarming.

    Alle wanden zijn glad gestuct. De keuken met schierkookeiand is voorzien van alle gemakken; gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker en koffiemachine!

    Aan de voorzijde kijk je vrij uit. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het het zuidoosten, dus op zonnige dagen kun je hier heerlijk genieten. Als het u te warm wordt, kun je gebruik maken van de veranda, die tegen de garage is aangebouwd. Vanuit de tuin zijn de garage en het achterpad bereikbaar.

    De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk. Het NS treinstation en de recent geopende supermarkt van AH zijn op fietsafstand. In de wijk zijn twee basisscholen aanwezig en vele speelvoorzieningen voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën.

    Indeling

    Begane grond
    Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping komt u in de uitgebouwde woon-/eetkamer met brede schuifpui. Hier kunt u heerlijk zitten met de hele familie. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Tevens is er een trapkast aanwezig voor uw voorraad.

    De vloer op de begane grond is afgewerkt met een grijze gietvloer.

    Eerste verdieping
    Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer beschikt over een royale douchehoek, toilet, ligbad en een wastafelmeubel met lades. De slaapkamers zijn lekker ruim en voorzien van een pvc-vloer.

    Tweede verdieping
    Op de overloop bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en droger en een ruime kast waarin de ketel en boiler zijn weggewerkt. Verder zijn er nog TWEE slaapkamers op deze verdieping.

    De vloer op deze verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsvriendelijk, gelegen op het zuidoosten en voorzien van een houten veranda.

    Garage
    De vrijstaande stenen garage biedt ruimte voor 1 auto of de nodige ruimte voor fietsen e.d. Aan de voorzijde van de garage bevindt zich de oprit waar u de auto kunt parkeren. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid in de straat aan de voorzijde van de woning.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.