Twiegweerd 31, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 335.000,- k.k.
Postcode:
8266KC
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
139m²
Perceeloppervlakte:
159m²
Inhoud:
469m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde eengezinswoning met o.a. bijkeuken/achterportaal, 4 slaapkamers en tuin op het zuidoosten met een mooie overkapping.

    Het huis is gebouwd in 2008 en is nadien keurig onderhouden. In 2013 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In 2017 is de woning verduurzaamd vanwege de aanleg van zonnepanelen. In 2018 heeft men in de achtertuin een fraaie houten overkapping gerealiseerd. Investeringen die het woongenot vergroten en de maandlasten verlagen, een perfecte combinatie al zeggen wij het zelf.

    De woning aan de Twiegweerd ligt aan de rand van Het Onderdijks op een rustige locatie en toch dichtbij diverse uitvalswegen. Geen overburen, maar uitzicht op een brede groenstrook/bosstrook.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, heerlijk ruime woonkamer met een tuingerichte zithoek en een straatgerichte open keuken. Ideaal is het achterportaal, zodat je bij slecht weer niet direct vanuit de tuin in de woonkamer staat. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en oven.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop/open zolderkamer, wasruimte, stookruimte, berging en een 4e slaapkamer.

    Tuin
    Zowel de voor- als ook de achtertuin zijn keurig aangelegd. De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd en ligt op het zuidoosten. In de achtertuin beschikt men over zonnewering, een buitenkraan en buitenverlichting. Erg leuk is natuurlijk de houten overkapping.

    Berging
    Via de tuin of via de steeg aan de achterzijde bereik je de houten berging.

    Belangstelling voor deze prachtige woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak om de woning te bekijken!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.