Twiegweerd 3, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 550.000,- k.k.
Postcode:
8266KC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
250m²
Perceeloppervlakte:
586m²
Inhoud:
1100m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Deze woning wordt u aangeboden met een bieden vanafprijs. Dit wil zeggen dat biedingen vanaf dit bedrag serieus in overweging worden genomen.

    Duurzame villa met prachtig vrij uitzicht aan de rand van de nieuwbouwwijk "het Onderdijks". Op slechts 5 minuten rijden van de binnenstad van Kampen en op 15 minuten afstand van Zwolle.

    Deze onder architectuur gebouwde woning is in 2008 opgeleverd op een mooie kavel van maar liefst 586 m². Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het geheel is uitstekend onderhouden en verkeerd in zeer goede staat. De woning beschikt over grote en lichte (woon)ruimtes met veel bijzondere raampartijen en mooie details. De indeling van deze woning is verrassend! De zonnige tuin rondom de woning is gelegen op het zuidoosten en eveneens onder architectuur aangelegd, deze biedt ontzettend veel privacy. De royale oprit biedt parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s.

    Bijzonderheden:
    Geheel onder architectuur gebouwd.
    De villa is voorzien van een warmtepomp voor zowel koelen als verwarmen van de woning en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en nachtkoeling.

    De ligging in combinatie met de grote hoeveelheid woonoppervlakte maakt deze woning uitermate geschikt voor gezinnen of kantoor/praktijk aan huis.

    INDELING:

    Begane grond
    Fraaie entree aan de voorzijde van de woning, voorportaal , hal met modern vormgegeven trapopgang, luxe toilet met fontein, garderobe, zeer ruime living voorzien van grote raampartijen met uitzicht over de onder architectuur aangelegde tuin met vijverpartij, doorgang met klein hoogteverschil naar de kantoorruimte aan de voorzijde, de luxe en lichte keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur, wasruimte met aansluitend een zeer ruime inpandige garage.

    Eerste verdieping
    Grote lichte overloop, royale slaapkamer aan de achterzijde van de woning met prachtig uitzicht op de achtertuin, inbouwkasten en aansluitend de luxe badkamer en suite met ligbad, aparte ruime douchehoek, badmeubel met dubbele wasbak, urinoir en toilet. Op de overloop het portaal met trapopgang naar de tweede verdieping. Er is mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras op de 1e verdieping.

    Tweede verdieping
    Overloop met kastenwand, grote slaapkamer aan de achterzijde, tweede royale slaapkamer aan de voorzijde van de villa, 2e badkamer met wastafel, 3e toilet en douche.

    Tuin
    De tuin zonnige tuin rondom de woning is gelegen op het zuidoosten en onder architectuur aangelegd. De tuin biedt ontzettend veel privacy en is voorzien van een ruime schuur.
    De oprit is royaal met parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s, met aansluitend de garage, de kavel is 586 m2 groot.

    BENT U OP ZOEK NAAR EEN DUURZAAM & LUXE HUIS MET MOGELIJKHEDEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE? WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT VOOR EEN PERSOONLIJKE BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.