Tosca 24, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 435.000,- k.k.
Postcode:
8265SL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
169m²
Perceeloppervlakte:
484m²
Inhoud:
648m³
Bouwperiode:
1999
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte vind je in deze woning!

    Deze rustig gelegen vrijstaande woning in de kindvriendelijke woonwijk "De Maten" is uitgebouwd, waardoor er een extra kamer op de begane grond is ontstaan. Deze wordt op dit moment als eetkamer gebruikt, maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als werkkamer, speelkamer of slaapkamer.

    Het huis is gebouwd in 1999 en is goed onderhouden. Zo is het schilderwerk in 2017 en in 2020 nog uitgevoerd en is de badkamer recent nog gemoderniseerd. Naast dat de woning goed is onderhouden, is de de woning ook goed geïsoleerd en zijn de energiekosten relatief laag. De aanwezigheid van een duurzame pelletkachel speelt hierin ook een rol.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte, inpandig toegang tot de garage, woonkamer met open keuken en extra eetkamer. De zitkamer is heerlijk ruim, tuingericht en is voorzien van een mooie pelletkachel. Vanuit de zitkamer heb je via een grote schuifpui toegang tot de achtertuin.

    De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en Amerikaanse koel-/vriescombinatie.

    De begane grondvloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en twee slaapkamers. De huidige eigenaren hebben er voor gekozen om van twee slaapkamers, één te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om dit weer terug te brengen naar twee slaapkamers. De badkamer is vernieuwd in 2014 en 2020, en echt een plaatje! Hier bevinden zich het toilet, een wastafelmeubel en inloopdouche. De ruime inloopdouche is voorzien van een stortdouche. Verder is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Overloop, opstelling CV-ketel, 3e slaapkamer met schuifpui naar het dakterras en berging. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht en kun je genieten van de ondergaande zon.

    Tuin
    Men beschikt over een riante achtertuin van maar liefst 200 m2 waar goede privacy is gegarandeerd! De oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere voertuigen op eigen grond.

    Garage
    De aangebouwde stenen garage is volledig geisoleerd en heeft een sectionaaldeur met afstandsbediening.
    Vanuit de garage heb je ook inpandig toegang tot de woning.

    Belangstelling voor deze mooie vrijstaande woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.