Tichelgat 8, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8266JS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
421m²
Inhoud:
752m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Ruim, ruimer, ruimst is van toepassing op deze fraaie woning. In alle opzichten is deze woning namelijk groter in vergelijking tot andere woningen in deze prijsklasse. De kenmerken zeggen voldoende;

    - 200 m2 woonoppervlakte
    - 750 m3 inhoud
    - 421 m2 perceel oppervlakte
    - een inpandige garage en een vrijstaande garage met kelder en zolderverdieping

    Een echt herenhuis met mooie details en veel extra's. Dit huis ligt op een mooie locatie in Het Onderdijks. Aan een brede groenstrook, vlakbij scholen en speelvoorzieningen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang, provisiekast onder de trap, inpandige garage met keukenblok voorzien van wastafel, afzuigkap en warmwater boiler, keuken met erker en voorraadkasten, een tuin gerichte woonkamer met (boeken)kastenwand, gashaard en terrasdeuren, schuifdeuren naar speelkamer/werkkamer met deur naar de tuin. De keuken is ingericht met een riante hoekkeuken voorzien van een natuurstenen werkblad, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast.

    In de hal en de keuken is de vloer afgewerkt met plavuizen en de woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, kastenwand, badkamer, 3 grote slaapkamers en een werkkamer. De badkamer is ingericht met een hoekbad, toilet, douchehoek en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, bergruimte achter de knieschotten, wasruimte met vaste kasten en dakraam en een grote 4e slaapkamer met 2 dakramen. Op deze verdieping is voldoende ruimte voor een eventuele 5e slaapkamer.

    Zolder
    Vlizotrap naar een praktische bergzolder zodat alle ruimte in het huis optimaal benut kan worden.

    Tuin
    Ook hier is aandacht aan besteed. Een prachtig aangelegde tuin met terras op het zuiden en compleet met beregeningsinstallatie. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen grond. Zo is er een parkeerplaats aan de voorzijde van de woning en een parkeerplaats aan de achterzijde. Ideaal ook voor mensen met een bootje of een caravan. De parkeerplaats aan de achterzijde is afsluitbaar met een fraai elektrisch bedienbaar hekwerk.

    Garage
    Voldoende ruimte voor de hobbyist of zelfstandig ondernemer. Naast de inpandige garage beschikt men hier namelijk over een prachtig bijgebouw/garage. Deze is in dezelfde stijl als de woning gebouwd, is volledig geïsoleerd en voorzien van cai, telefoon, netwerk, gas aansluiting en een 380 V aansluiting. Zo kan men hier bijvoorbeeld ook uitstekend een kantoor of praktijkruimte aan huis hebben. Aan ruimte geen gebrek met een kelder en een bergzolder.

    KORTOM EEN PRACHTIG HUIS.

    NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEL DAN MET 038-336633 VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.